Ο Νεϊμάρ ζήτησε από μοντέλο του OnlyFans να κάνει τρίο με αυτήν και τη δίδυμη αδερφή της

Key και Keyt Alves

i

© instagram.com/keyt.alves

Ο Νεϊμάρ ζήτησε από μοντέλο του OnlyFans να κάνει τρίο με αυτήν και τη δίδυμη αδερφή της

Sportal newsroom 12:18 - 02.03.2023 / Ανανεώθηκε: 12:19 - 02.03.2023

Η Βραζιλιάνα παίκτρια βόλεϊ και μοντέλο του OnlyFans, Κέιτ Άλβες, αποκάλυψε ότι ο Νεϊμάρ της ζήτησε να βρεθούν στο κρεβάτι οι δυο τους μαζί και με τη δίδυμη αδερφή της

Η σχέση του Νεϊμάρ τζούνιορ με τα ΜΜΕ είναι εδώ και χρόνια γνωστή. Η κάπως άστατη φύση του Βραζιλιάνου άσσου της Παρί σεν Ζερμέν και ο εκρηκτικός του χαρακτήρας απασχολούν πολλές φορές περισσότερο και από τα κατορθώματά του εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Πότε με κάτι που ο ίδιος κάνει, και πότε με κάτι που κάποιο άλλο πρόσωπο φέρνει στην επιφάνεια και τον αφορά άμεσα. 

Έτσι και τώρα, η συμπατριώτισσά του βολεϊμπολίστρια Κέιτ Άλβες, η οποία αποκάλυψε σε μέσα της χώρας της πως την προσέγγισε ο Νεϊμάρ και, όταν κατάλαβε πως έχει και μια δίδυμη -εξίσου εντυπωσιακή- αδερφή, δε δίστασε να προτείνει να παρευρεθούν οι 3 τους σε ένα ερωτικό τρίγωνο. «Ο Νεϊμάρ άρχισε να μιλά με τη δίδυμη αδερφή μου», είπε αρχικά η Κέιτ. «Εν συνεχεία έστειλε και σε εμένα και μου ζήτησε να κάνουμε τρίο όλοι μαζί. Ασφαλώς αρνήθηκα, ήταν λάθος του». Ενώ η εντυπωσιακή 23χρονη ολοκλήρωσε λέγοντας: «Έκανε λάθος, αν είχε στείλει μόνο σε εμένα, θα βρισκόμουν ήδη στο Παρίσι, έκανε λάθος με εμάς»

Όπως αναφέραμε και στην αρχή, τα «ανδραγαθήματα» του Νεϊμάρ όλο και πληθαίνουν, ενώ το ανησυχητικό είναι πως αυτά δε δείχνουν να συμβαδίζουν με τις επιδόσεις του εντός των γηπέδων, ενώ και η συνολική πορεία της Παρί για ακόμα μια χρονιά -τουλάχιστον στο Τσάμπιονς Λιγκ- δεν είναι η αναμενόμενη.