Νίκλας: «Εξαιρετική η ομάδα η USK, κάθε χρόνο διεκδικεί την Euroleague»
i

Olympiacossfp

Νίκλας: «Εξαιρετική η ομάδα η USK, κάθε χρόνο διεκδικεί την Euroleague»

Sportal newsroom 21:30 - 21.02.2023 / Ανανεώθηκε: 21:31 - 21.02.2023

Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, Θάνου Νίκλα, για τον αγώνα κόντρα στην USK Πράγας.

O Ολυμπιακός υποδέχεται την USK Πράγας στο ΣΕΦ, στο προτελευταίο παιχνίδι της ομάδας του Πειραιά για την Euroleague Γυναικών.

Υποψήφιο και το ΟΑΚΑ για τον τελικό του Ολυμπιακού κόντρα στη Μακάμπι
ΒΟΛΕΙ

20:21 - 21.02.2023

Υποψήφιο και το ΟΑΚΑ για τον τελικό του Ολυμπιακού κόντρα στη Μακάμπι

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί σε διπλούς τελικούς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον τίτλο του Challenge Cup και οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε αναζήτηση έδρας, αφού το κλειστό του Ρέντη είναι μικρής χωρητικότητας για να καλύψει τις ανάγκες.

Οι «ερυθρόλευκες» λίγες μέρες μετά την ευρεία νίκη τους επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία, επιστρέφουν στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις ποδεχόμενες τις Τσέχες της USK.

Ο κόουτς της ομάδας, Θάνος Νίκλας στις δηλώσεις του για τον αγώνα είπε ότι η προσεχής αντίπαλος της ομάδας του αγωνίζεται στα Final Four της διοργάνωσης με αξιώσεις και τόνισε ότι είναι εξαιρετική στα αμυντικά της καθήκοντας:

«Αύριο, στο προτελευταίο παιχνίδι μας στη διοργάνωση, αντιμετωπίζουμε την ομάδα της Πράγας, η οποία κάθε χρόνο βρίσκεται στο Final-4 και παίζει με υψηλές προσδοκίες στη διοργάνωση. Είναι μια ομάδα με ίδια φιλοσοφία εδώ και χρόνια, πολύ επικίνδυνη στο transition και εξαιρετική στην άμυνα. Στο εκτός έδρας παιχνίδι, παρόλο τις απουσίες που είχε σαν ομάδα, μας ανάγκασε να κάνουμε ένα κακό παιχνίδι. Θέλουμε να δούμε τα λάθη μας και παρόλο που αυτή τη φορά δεν έχουν απουσίες, παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να δείξουμε τα καλά μας στοιχεία και τις καλές μας συνήθειες που αρχίζουμε και αποκτούμε» τόνισε ο κόουτς του Ολυμπιακού.