Επίσημο: Τέλος ο Ράντονιτς από τον Παναθηναϊκό

Ντέγιαν Ράντονιτς

i

© paobc

Επίσημο: Τέλος ο Ράντονιτς από τον Παναθηναϊκό

Πάρης Τσελεπίδης • 19:17 - 21.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Ο Παναθηναϊκός με επίσημη ανακοίνωσή του γνωστοποίησε το «διαζύγιό» του με τον Ντέγιαν Ράντονιτς.

Με μια λιτή ανακοίνωση ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας του με τον προπονητή της ομάδας, Ντέγιαν Ράντονιτς

Η είδηση ήταν γνωστή και απέμεναν μόνο τα τυπικά... Ο Ντέγιαν Ράντονιτς απομακρύνθηκε από τον πάγκο του Παναθηναϊκού και θα ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μετά την επτάμηνη περίπου θητεία του με τα «πράσινα». Οι εμφανίσεις της ομάδας στην Euroleague δεν ήταν οι αναμενόμενες και οι «πράσινοι» προχώρησαν στην αντικατάσταση του Μαυροβούνιου, με τον Χρήστο Σερέλη να είναι ο άνθρωπος που αναλαμβάνει να οδηγήσει την ομάδα στις υποχρεώσεις της μέχρι το καλοκαίρι. 

Ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει με... Λάσο τον Γιασικεβίτσιους
ΠΑΡΗΣ ΤΣΕΛΕΠΙΔΗΣ

19:08 - 21.02.2023

Ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει με... Λάσο τον Γιασικεβίτσιους

Ο Παναθηναϊκός βρήκε στο πρόσωπο του Χρήστου Σερέλη τον διάδοχο του Ντέγιαν Ράντονιτς και ψάχνει τον προπονητή της επόμενης χρονιάς με το μόνο σίγουρο να είναι πως θα είναι ξένος. Ο Πάμπλο Λάσο ή ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους; Γράφει ο Πάρης Τσελεπίδης.

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε με μια λιτή ανακοίνωση 24ων λέξεων τον Μαυροβούνιο κόουτς: 

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Ντέγιαν Ράντονιτς και του εύχεται καλή συνέχεια στη ζωή και την καριέρα του», τονίζουν οι «πράσινοι». 

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη ξεκινήσει να κοιτάζει και για την επόμενη μέρα, αφού ναι μεν ο Χρήστος Σερέλης ανέλαβε την ομάδα, όμως οι «πράσινοι» έχουν στόχο τη νέα σεζόν να βρουν έναν προπονητή που θα μπορεί να αναλάβει το στήσιμο μιας ομάδας ικανής να πρωταγωνιστήσει ξανά σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

Πάμπλο Λάσο και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι δύο ονόματα που παίζουν πολύ τις τελευταίες ώρες, αφού αμφότεροι οι προπονητές πληρούν τα χαρακτηριστικά που ψάχνει στο προφίλ του νέου του κόουτς ο Παναθηναϊκός. Ο Ισπανός κόουτς είναι ο διακαής πόθος του μεγαλομέτοχου της ομάδας, Δημήτρη Γιαννακόπουλου και οι άνθρωποι της ομάδας φέρονται αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα ώστε να τον φέρουν στην Ελλάδα...