Ο Χρήστος Σερέλης αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι!

Χρήστος Σερέλης

i

© Intime

Ο Χρήστος Σερέλης αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι!

Πάρης Τσελεπίδης • 11:38 - 21.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Ο Παναθηναϊκός επέλεξε τον Χρήστο Σερέλη για αντικαταστάτη του Ντέγιαν Ράντονιτς στον πάγκο της ομάδας, ο οποίος ετοιμάζεται να... επιστρέψει στους «πράσινους» ως head coach και να αναλάβει την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Πριν από λίγους μήνες ο Χρήστος Σερέλης, στις αρχές της σεζόν, είχε αφήσει το προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού με το οποίο εργάστηκε για ένα μικρό χρονικό διάστημα, ώστε να επιστρέψει ως πρώτος προπονητής του Λαυρίου. Τώρα βρίσκεται προ των πυλών να... επιστρέψει στους «πράσινους» και να αντικαταστήσει τον Ντέγιαν Ράντονιτς μέχρι το καλοκαίρι. 

Αυτός είναι ο άνθρωπος που θέλει ο Παναθηναϊκός για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία τους επόμενους μήνες και μάλιστα προσπαθεί να ολοκληρώσει τη συμφωνία εδώ και τώρα. Κι αυτό έτσι ώστε ο 49χρονος Έλληνας τεχνικός να προπονήσει την ομάδα το απόγευμα στο ΟΑΚΑ και να είναι αυτός που θα κάτσει στον πάγκο στο ερχόμενο ματς με την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία. Τόσο άμεσα! Θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος αγώνας, για την 25η αγωνιστική της Euroleague, θα διεξαχθεί την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου. 

Ποτσέκο σχετικά με τις φήμες για τον Παναθηναϊκό: «Δεν έχω χρόνο να σκεφτώ άλλα πράγματα αυτή τη στιγμή»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

20:49 - 20.02.2023

Ποτσέκο σχετικά με τις φήμες για τον Παναθηναϊκό: «Δεν έχω χρόνο να σκεφτώ άλλα πράγματα αυτή τη στιγμή»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς αποτελεί παρελθόν για τον Παναθηναϊκό και τα σενάρια για τον αντικαταστάτη του Μαυροβούνιου «φουντώνουν». Ο Ποτσέκο -που ενδιαφέρει τους «πράσινους»- ρωτήθηκε σχετικά με τις φήμες και έδωσε μια ξεκάθαρη απάντηση.

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην αναμονή της διοίκησης του Παναθηναϊκού για την οριστική απάντηση στην πρόταση που έχει γίνει στον Χρήστο Σερέλη, ο οποίος αυτό που επιθυμεί είναι μία συνεργασία μεγαλύτερης διάρκειας, όχι απαραίτητα ως head coach. Άλλωστε το καλοκαίρι - ίσως και νωρίτερα - ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει νέο προπονητή που θα είναι σίγορυα ξένος, αλλά έχει αποφασίσει να κρατήσει και τον Έλληνα τεχνικό στο τιμ και το γεγονός αυτό βοηθάει στο να ολοκληρωθεί το deal!

Επίσης, οι «πράσινοι» που σκέφτηκαν αρκετά σενάρια μέχρι να καταλήξουν, από τον Ποτσέκο και τον Γιάκα Λάκοβιτς, μέχρι τον Κατσικάρη και τον Μίτροβιτς, στόχος τους είναι να ασχοληθούν από τώρα με το ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής, αλλά να πορευτούν με τον Σερέλη έως το καλοκαίρι. Μέχρι δηλαδή να αναλάβει ο... επόμενος αλλά να παραμείνει στο επιτελείο του και στη συνέχεια.

Τότε θα πέσουν πιο... βαριά χαρτιά στο τραπέζι, με ένα από αυτά να είναι του Πάμπλο Λάσο. Βέβαια, αν ο Ισπανός πρώην κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης επιστρέψει στην προπονητική δράση - όπως αναμένεται - θα έχει πολλές προτάσεις από ομάδες, κάποιες εκ των οποίων ήδη τον διεκδικούν. Ήδη μάλιστα φέρεται να σκέφτεται σοβαρά μία εξ αυτών.

Βαρύ χαρτί είναι και το όνομα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που σίγουρα θα απασχολήσει αν δεν παραμείνει μετά το καλοκαίρι στην Μπαρτσελόνα όταν και λήγει το συμβόλαιό του. Σε ένα ενδεχόμενο όπου στον πάγκο των Καταλανών μπορεί να βρεθεί ο Σλοβένος πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού ο Γιάκα Λάκοβιτς, που το όνομά του επίσης είχε ακουστεί για διάδοχος του Ράντονιτς.