Παναθηναϊκός: Ο Βασίλης Σίμτσακ στο τεχνικό επιτελείο του Σερέλη

Βασίλης Σίμτσακ

i

© Intime

Παναθηναϊκός: Ο Βασίλης Σίμτσακ στο τεχνικό επιτελείο του Σερέλη

Πάρης Τσελεπίδης • 15:17 - 21.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Ο Χρήστος Σερέλης ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό, αλλά στελεχώνονται ήδη οι συνεργάτες του. Οι Βόβορας, Γιαπλές φεύγουν, ο Βασίλης Σίμτσακ έρχεται...

Από τη στιγμή που μένει απλώς η επίσημη ανακοίνωση του Χρήστου Σερέλη για τον πάγκο του Παναθηναϊκού και ειδικά από τη στιγμή που αποχωρούν από την ομάδα και ο Γιώργος Βόβορας και ο Θανάσης Γιαπλές, θα υπάρξουν και προσθήκες στο τεχνικό επιτελείο των «πρασίνων».

Ο Βασίλης Σίμτσακ είναι ο πρώτος που πιάνει δουλειά και μάλιστα αναλαμβάνει μία θέση που κατείχε και όταν ήταν ο Δημήτρης Πρίφτης πρώτος προπονητής του Παναθηναϊκού (2021-2022). Ο Σίμτσακ δούλευε με τον Πρίφτη όλα αυτά τα χρόνια (και στην Ούνιξ Καζάν και στον Παναθηναϊκό αλλά και μέχρι πρότινος και στην Τόφας) και τώρα θα συνεργαστεί εκ νέου με τους πράσινους αλλά με τον Χρήστο Σερέλη. 

Αλλαγές σε όλο το προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκου, φεύγουν Βόβορας και Γιαπλές
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

12:45 - 21.02.2023

Αλλαγές σε όλο το προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκου, φεύγουν Βόβορας και Γιαπλές

Λίγο πριν ανακοινωθεί ο Χρήστος Σερέλης ως πρώτος προπονητής του Παναθηναϊκού, ο Γιώργος Βόβορας θα κάτσει στον πάγκο για τελευταία φορά στο ματς με την Αρμάνι Μιλάνο, ενώ ο Θανάσης Γιαπλές αποτελεί ήδη παρελθόν.

Οσον αφορά αυτούς που... αποχωρούν, ο Γιώργος Βόβορας θα βρίσκεται στον πάγκο στο ματς με την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία (23/2) και μετά θα αποχαιρετήσει παίκτες και συνεργάτες, ενώ ο Θανάσης Γιαπλές βρίσκεται ήδη εκτός ομάδας. Αντίθετα θα παραμείνουν ο team manager Σάββας Αρώνης, ο φροντιστής Πάρης Δερμάνης και οι φυσιοθεραπευτές.

Tags: