Υποψήφιο και το ΟΑΚΑ για τον τελικό του Ολυμπιακού κόντρα στη Μακάμπι

Το κλειστό του ΟΑΚΑ

i

© Intime

Υποψήφιο και το ΟΑΚΑ για τον τελικό του Ολυμπιακού κόντρα στη Μακάμπι

Νίκος Καλαμπάκας 20:21 - 21.02.2023

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί σε διπλούς τελικούς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον τίτλο του Challenge Cup και οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε αναζήτηση έδρας, αφού το κλειστό του Ρέντη είναι μικρής χωρητικότητας για να καλύψει τις ανάγκες.

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού για τον τελικό του Challenge Cup και πλέον ετοιμάζεται για τον διπλό τελικό με τη Μακάμπι.

Ο πρώτος τελικός του Challenge Cup θα γίνει στη Shlomo Group Arena χωρητικότητας 3500 θεατών, αντί για το Hadar Yosef National Sports Center. Το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο από τους ένθερμους οπαδούς της «ομάδας του λαού». 

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την αντίπαλό του την Τετάρτη 15 Μαρτίου, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστή η έδρα του αγώνα. Και αυτό επειδή σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, το κλειστό του Ρέντη είναι πολύ μικρό για να καλύψει τις ανάγκες των οπαδών που θεωρείται βέβαιο ότι θα είναι δίπλα στους «ερυθρόλευκους» προκειμένου να φτάσουν στην κατάκτηση του τρίτου τους ευρωπαϊκού τίτλου στο βόλεϊ ανδρών.

Οι άνθρωποι της ομάδας του Πειραιά ψάχνουν να βρουν την καλύτερη λύση προκειμένου να διοργανώσουν το παιχνίδι σε ένα στάδιο που θα μπορέσει να φιλοξενήσει πολλούς οπαδούς. Πρώτη επιλογή φυσικά είναι το ΣΕΦ, όμως δεν είναι και η μοναδική, αφού υπάρχουν δυσκολίες. 

Και αυτό επειδή το παρκέ του Φαληρικού Σταδίου είναι νέο και δεν είναι εύκολο πλέον να μετατραπεί η σάλα σε γήπεδο βόλεϊ. Οι επιλογές του Ολυμπιακού λοιπόν είναι εκτός από την έδρα της ομάδας μπάσκετ, το κλειστό του Τροκαντερού και το ΟΑΚΑ!

Και τα δύο γήπεδα είναι κρατικά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για την χρησιμοποίησή τους. Ωστόσο το κλειστό του Τροκαντερού θα φιλοξενεί αγώνες ρυθμικής γυμναστικής εκείνη την ημερομηνία, οπότε δεν αποκλείεται οι «ερυθρόλευκοι» να στραφούν και στη λύση του ΟΑΚΑ, αφού ήδη η ζήτηση των εισιτηρίων είναι τεράστια από τους οπαδούς της Πειραϊκής ομάδας. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportal ακόμα δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση, ενώ οι Πειραιώτες δεν επιβεβαιώνουν τίποτα για την έδρα. Εξελίξεις πάντως αναμένονται σύντομα...