Νίκλας: «Ο Ολυμπιακός ξέρει να κερδίζει πρωταθλήματα»

Θάνος Νίκλας

i

©Intime

Νίκλας: «Ο Ολυμπιακός ξέρει να κερδίζει πρωταθλήματα»

Νίκος Καλαμπάκας 18:35 - 28.04.2024 / Ανανεώθηκε: 07:47 - 29.05.2024

Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, Θάνου Νίκλα, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τις Πειραιώτισσες.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α1 Μπάσκετ Γυναικών και ο προπονητής του, Θάνος Νίκλας, στις δηλώσεις του επισήμανε ότι ο σύλλογος έχει το know how ώστε να κατακτά τους στόχους του.

Μετά τον πέμπτο αγώνα, ο κ. Νίκλας έκανε δηλώσεις στις οποίες επισήμανε ότι ήταν τεράστια επιτυχία, αφού ο Παναθηναϊκός έκανε φέτος μεγάλη επένδυση:

«Είναι μια στιγμή που οι σκέψεις μου δεν είναι συγκροτημένες, πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα κορίτσια. Παρά τα προβλήματα μέσα στη χρονιά, παρά τους τραυματισμούς, ακόμα και στο σημερινό παιχνίδι, είχαν ένα πράγμα μέσα στο μυαλό τους, ότι αξίζουν αυτό το πρωτάθλημα, ότι είναι καλύτερη ομάδα και πρέπει να το δείξουν. Οι συνθήκες δεν μας βοήθησαν να παίξουμε όπως θέλαμε επιθετικά, οπότε η τακτική μας επικεντρώθηκε αμυντικά και στο πως θα σταματήσουμε τον Παναθηναϊκό.

Είναι μια τεράστια επιτυχία, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει κάνει μια τεράστια επένδυση φέτος, διεκδικώντας το νταμπλ. Όλη τη χρονιά, υπήρχε μια μεγάλη αμφισβήτηση, ότι μάλλον δεν παίζουμε καλά, μάλλον δεν είμαι αρκετά καλός για αυτή την ομάδα. Δεν ξέρω αν είμαι αρκετά καλός ή δεν είμαι. Αυτό που θέλω να πω είναι, ότι είμαι ευτυχισμένος που ανήκω σε μια μεγάλη οικογένεια, σε μια μεγάλη ομάδα, που σε κάθε δύσκολο παιχνίδι, σε κάθε δυσκολία, βγάζει την καρδιά της μπροστά. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο.

Θέλω να αφιερώσω αυτό το πρωτάθλημα, πέρα από όλα τα κορίτσια, στις τραυματίες μας, την Βίτολα, την Νικολοπούλου, την Σπυριδοπούλου, να τους ευχηθώ περαστικά. Σίγουρα, οι επόμενες μέρες θα είναι καλύτερες, καλό Πάσχα με υγεία σε όλο τον κόσμο».

Tags: