Η Νικόλ Ελευθεριάδου επισκέφθηκε το Σακραμέντο, μας ξενάγησε και ετοίμασε γεμιστά στον Βεζένκοφ! (vid)

Η Νικόλ Ελευθεριάδου επισκέφθηκε το Σακραμέντο, μας ξενάγησε και ετοίμασε γεμιστά στον Βεζένκοφ! (vid)

Sportal newsroom 12:33 - 26.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:12 - 26.02.2024

Ο λόγος του ταξιδιού της στο Σακραμέντο ήταν η επανένωσή της με τον αγαπημένο της Σάσα Βεζένκοφ. Η κορυφαία πολίστρια, Νικόλ Ελευθεριάδου, βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στις ΗΠΑ και μέσω του video που ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα, μας ενημερώσει για τις δράσεις της και για τα νόστιμα γεμιστά που φτιάχνει...

Οι δυο τους συνθέτουν ένα από τα πιο ταλαντούχα δίδυμα στον κόσμο του αθλητισμού. Και για καλή τύχη των αντιπάλων τους, δεν παίζουν το ίδιο σπορ και δεν είναι ανήκουν στην ίδια ομάδα. Είναι όμως, ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν!

Η Νικόλ Ελευθεριάδου, λίγες μέρες μετά τις διαδοχικές επιτυχίες της με την εθνική ομάδα πόλο των γυναικών (χάλκινο στο Πανευρωπαϊκό, πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και μέλος της καλύτερης ομάδας στο Παγκόσμιο Υγρού Στίβου) βρέθηκε στις ΗΠΑ.

Και εκεί συνάντησε το έτερον της ήμισυ. Τον αγαπημένο της Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος -αυτόν τον καιρό είναι τραυματίας, αλλά συνήθως...- αγωνίζεται με τους Σακραμέντο Κινγκς στο ΝΒΑ.

Η 26χρονη εντυπωσιακή πολίστρια του Ολυμπιακού και της εθνικής ομάδας, ταξίδεψε μέχρι την πρωτεύουσα της Καλιφόρνια και μοιράστηκε τη χαρά του ταξιδιού της και την επανένωσής της με τον Σάσα Βεζένκοφ, μαζί με τους διαδικτυακού της φίλους.

O Βεζένκοφ έστειλε την... καρδιά του στην Νικόλ - «Είμαι περήφανος» και η απάντηση ήρθε από την όμορφη πολίστρια της Εθνικής
SPORT+

12:19 - 14.01.2024

O Βεζένκοφ έστειλε την... καρδιά του στην Νικόλ - «Είμαι περήφανος» και η απάντηση ήρθε από την όμορφη πολίστρια της Εθνικής

Λίγο μετά τα... νέα για το χάλκινο μετάλλιο της Εθνικής ομάδας Πόλο Γυναικών στο Ευρωπαϊκό, ο Σάσα Βεζένκοφ των Σακραμέντο Κινγκς περήφανος για την αγαπημένη του Νικόλ Ελευθεριάδου και την επιτυχία της έστειλε την αγάπη του. Και η διεθνής πολίστρια απάντησε εισπράττοντάς την.

Μάλιστα, παρουσίασε και νέα της ταλέντα. Στην σκηνοθεσία, το μοντάζ, αλλά στην μαγειρική. Το εντυπωσιακό video που δημιούργησε η ίδια και «ανέβασε» στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Tik Tok είχε στυλ, συναίσθημα, αγκαλιές, φιλιά, τοπία, αγωνιστική δράση, αλλά και... γεμιστά. Αυτά που έφτιαξε η Νικόλ και ο Σάσα ξετρελάθηκε και μαζί της και μαζί τους.