Easy driver: Ο Μιλουτίνοφ «έσκασε μύτη» στο ΣΕΦ με τον πιο απίθανο τρόπο

Νίκολα Μιλουτίνοφ

i

© Intime

Easy driver: Ο Μιλουτίνοφ «έσκασε μύτη» στο ΣΕΦ με τον πιο απίθανο τρόπο

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:56 - 11.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:00 - 13.02.2024

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έχει κάταγμα στο πέλμα και δεν μπορεί ακόμη να πατήσει το πόδι του, με τον Σέρβο να κάνει την εμφάνισή του στο ΣΕΦ με έναν... απίθανο τρόπο.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ βρήκε έναν ξεχωριστό τρόπο να κάνει την εμφάνισή του στο ΣΕΦ, πριν το τζάμπολ στο Ολυμπιακός - Μαρούσι!

Ο Σέρβος έχει υποστεί κάταγμα και δεν μπορεί να πατήσει το πέλμα του ακόμη, με τον ίδιο να χρησιμοποιεί ένα «τύπου» καροτσάκι για να μετακινείται, έχοντας το πόδι του  σε θέση που δεν έρχεται σε επαφή με το έδαφος. 

Να σημειωθεί πως μόλις ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μπήκε στο ΣΕΦ οι φίλοι του Ολυμπιακού αποθέωσαν τον Σέρβο, δείχνοντάς του το πόσο τον αγαπούν, με εκείνον να ανταποδίδει με ένα χειροκρότημα. 

Υπέταξε το αξιόμαχο Μαρούσι ο Ολυμπιακός και τώρα... Κύπελλο!
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:17 - 11.02.2024

Υπέταξε το αξιόμαχο Μαρούσι ο Ολυμπιακός και τώρα... Κύπελλο!

Ο Ολυμπιακός ζορίστηκε απέναντι στο Μαρούσι, όμως στο τέλος βρήκε τις λύσεις που χρειαζόταν και «καθάρισε» το παιχνίδι, παίρνοντας τη νίκη με 93-87. Γκος και Πετρούσεφ οι κορυφαίοι του Ολυμπιακού, ενώ από κοντά και οι Λαρεντζάκης - Μήτρου Λονγκ. Ο Χιλ ήταν εκπληκτικός για τους Αμαρουσιώτες, αλλά όχι αρκετός. Πλέον ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την Κρήτη, όπου θα παλέψει για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Βέβαια όλα αυτά δεν εμπόδισαν την ΚΑΕ Ολυμπιακός να τρολάρει τον Σέρβο, τον οποίο και χαρακτήρισε... Easy Rider!

🔴Sportal Sunday Live με ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και όλο το ρεπορτάζ από την Τούμπα