Στο Μιλάνο ο Μίροτιτς

Στο Μιλάνο ο Μίροτιτς

Νίκος Καλαμπάκας 14:05 - 10.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:38 - 10.08.2023

Ο Νίκολα Μίροτιτς ήταν το σίριαλ του φετινού καλοκαιριού στην Euroleague αφού μέχρι να υπογράψει στην Αρμάνι, είχε παρελάσει στο ρεπορτάζ όλων των ομάδων που ονειρεύονται Final Four. Πλέον, είναι στο Μιλάνο...

Happy end για την Αρμάνι Μιλάνο είχε το σίριαλ του καλοκαιριού, το οποίο ακούει στο όνομα Νίκολα Μίροτιτς. 

Ο Μαυροβούνιος πάουερ φόργουορντ από όταν έγινε γνωστό ότι θα αποδεσμευτεί από την Μπαρτσελόνα λόγω των περικοπών στο τμήμα μπάσκετ, ήταν το μήλον της έριδος για τις ομάδες που φέτος θέλουν να ανέβουν επίπεδο και να πάνε στο Final Four. 

Ο Μίροτιτς έβλεπε καθημερινά το όνομά του να παρελαύνει σε ΜΜΕ πολλών χωρών, μέχρι που η Αρμάνι ανακοίνωσε την απόκτησή του και η... καταγίδα σώπασε. Στη Σερβία μάλιστα, χρειάστηκε η παρέμβαση της εκκλησίας προκειμένου να αποφευχθεί ένας εμφύλιος, αφού όταν έγινε γνωστό ότι ο παίκτης είχε συμφωνήσει με την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, οι φίλοι του Ερυθρού Αστέρα απειλούσαν Θεούς και... Δαίμονες, προκειμένου να χαλάσουν τη μεταγραφή. 

Τελικά, όλον αυτό τον χαμό εκμεταλλεύτηκε η Αρμάνι, η οποία εξασφάλισε την υπογραφή του Μίροτιτς και από τη νέα σεζόν θα τον έχει στο δυναμικό της. Ο Μαυροβούνιος θα ενισχύσει την ιταλική ομάδα, στην προσπάθειά της να επιστρέψει στα Final Four και να διεκδικήσει το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης. 

Μάλιστα την Πέμπτη 10/8 ο ίδιος βρέθηκε στο Μιλάνο, προκειμένου να έχει συνάντηση με τα μέλη της Αρμάνι και να σηκώσει τα μανίκια προκειμένου να πιάσει... δουλειά! 

Η Αρμάνι υποδέχθηκε το νέο της Αστέρι, ενώ ο ίδιος έβγαλε αρκετές φωτογραφίες με τον κόσμο που τον περίμενε στο αεροδρόμιο. Ο Μίροτιτς ανυπομονεί να ξεκινήσει το νέο κεφάλαιο της καριέρας του. 

Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι διψασμένος για διακρίσεις και δεν βλέπει την ώρα να ξεκινήσει η νέα σεζόν. Η Αρμάνι του προσφέρει ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον, ο ίδιος θέλει όσο τίποτα άλλο να δώσει απαντήσεις και άπαντες, αναμένουν με αγωνία την έναρξη της νέας σεζόν στην Euroleague, που όπως όλα δείχνουν θα είναι η πιο ανταγωνιστική των τελευταίων ετών...