«Ο Τζέιμς έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό»

Μάικ Τζέιμς

i

© Intime

«Ο Τζέιμς έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:35 - 09.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:35 - 09.08.2023

Ο Μάικ Τζέιμς φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό, με δημοσίευμα από το εξωτερικό να τονίζει πως το μόνο που μένει είναι να μείνει ελεύθερος, ώστε στην συνέχεια ο παίκτης να πιάσει Λιμάνι.

Μάικ Τζέιμς και Ολυμπιακός έχουν συμφωνήσει σε όλα, σύμφωνα με δημοσίευμα από το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα ο Ισραηλινός δημοσιογράφος Αρέλ Γκινσμπέρ γράφει πως «οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μάικ Τζέιμς και ο Ολυμπιακός έχουν συμφωνήσει για τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του».

Μάικ Τζέιμς © Intime

Παράλληλα βέβαια τονίζει ότι «δεν θα είναι πολύ εύκολο να πάει εκεί. Ο Τζέιμς έχει ήδη πει στην ομάδα του πως θέλει να αποχωρήσει αλλά για την ώρα η Μονακό δεν ενδιαφέρεται να τον αφήσει να φύγει. Κρίσιμες μέρες οι επόμενες».

Στην ΚΑΕ Ολυμπιακός τονίζουν πως ο σύλλογος δεν ασχολείται με παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως θα περιμένει να μείνει ελεύθερος από την Μονακό ο Τζέιμς ώστε να κινηθεί για την απόκτησή του.

Ο Γιαννακόπουλος «υποβίβασε» τον Τζέιμς στο instagram - Τον έκανε unfollow στο βασικό του προφίλ, τον διατηρεί στο δεύτερο
EUROLEAGUE

19:21 - 09.08.2023

Ο Γιαννακόπουλος «υποβίβασε» τον Τζέιμς στο instagram - Τον έκανε unfollow στο βασικό του προφίλ, τον διατηρεί στο δεύτερο

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν ακολουθεί πλέον τον Μάικ Τζέιμς, κίνηση μπορεί να λέει πολλά για την εξέλιξη της υπόθεσης του παίκτη με τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός θέλει έναν γκαρντ τοπ επιπέδου με προσωπικότητα και με ικανότητα στο σκοράρισμα, «κουτάκια» που συμπληρώνει ο Μάικ Τζέιμς. όμως παράλληλα οι Πειραιώτες κρατάν τις κεραίες τους ανοιχτές για όλες τις περιπτώσεις που μπορεί να βρεθούν, όπως αυτή του Κέντρικ Ναν.