Ο Γιαννακόπουλος «υποβίβασε» τον Τζέιμς στο instagram - Τον έκανε unfollow στο βασικό του προφίλ, τον διατηρεί στο δεύτερο

Μάικ Τζέιμς

i

Μάικ Τζέιμς/ ©Intime

Ο Γιαννακόπουλος «υποβίβασε» τον Τζέιμς στο instagram - Τον έκανε unfollow στο βασικό του προφίλ, τον διατηρεί στο δεύτερο

Sportal newsroom 19:21 - 09.08.2023

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν ακολουθεί πλέον τον Μάικ Τζέιμς, κίνηση μπορεί να λέει πολλά για την εξέλιξη της υπόθεσης του παίκτη με τον Ολυμπιακό.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εδώ και χρόνια είχε μια παραπάνω αδυναμία στον Μάικ Τζέιμς.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού όμως φαίνεται πως δεν τρέφει πλέον τα ίδια συναισθήματα για τον άλλοτε παίκτη της ομάδας του.

Με μια απλή αναζήτηση τους ακόλουθους του βασικού προφίλ που χρησιμοποιεί ο κύριος Γιαννακόπουλος στο Instagram, μπορεί να δει κανείς πως ο Μάικ Τζέιμς δεν είναι πλέον στους λογαριασμούς που ακολουθεί ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού (496 λογαριασμούς ακολουθεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος), παρότι πριν λίγες ημέρες τον είχε επισημάνει σε ιστορία που ανέβασε.

Βέβαια το εν λόγω story ήταν και αυτό που άναψε φωτιές αναφορικά με τον Μάικ Τζέιμς και την ενδεχόμενη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ο οποίος πάντως παρακολουθεί προσεκτικά και διακριτικά τις εξελίξεις, προκειμένου να κινηθεί ανάλογα με αυτές.

Βέβαια αξίζει να επισημάνουμε πως στο δεύτερο προφίλ που διατηρεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο Instagram, ο Μάικ Τζέιμς είναι κανονικά στους λογαριασμούς που ακολουθεί, ενώ από την άλλη ο Αμερικανός ακολουθεί τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού.

Όπως και να έχει, η υπόθεση Μάικ Τζέιμς μόνο τελειωμένη δεν είναι στον Ολυμπιακό, από την στιγμή που ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο. Υπομονή προς όλες τις κατευθύνσεις λοιπόν, καθώς οι εξελίξεις δεν θα αργήσουν να έρθουν. Βέβαια οι Πειραιώτες μπορεί να παρακολουθούν στενά την υπόθεση Μάικ Τζέιμς, όμως παράλληλα συνεχίζουν να κοιτάζουν την αγορά, με τον Κέντρικ Ναν να είναι ένα από τα πρόσωπα που ενδιαφέρουν.

Tags: