Παπανικολάου: «Γιατί θα ήθελα τον Μάικ Τζέιμς στον Ολυμπιακό» (vid)

Παπανικολάου Τζέιμς

i

© Intime

Παπανικολάου: «Γιατί θα ήθελα τον Μάικ Τζέιμς στον Ολυμπιακό» (vid)

Ο Κώστας Παπανικολάου μπορεί να αποδειχθεί... προφήτης, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού, προ ενός μήνα, να τονίζει πως θα ήθελε τον Μάικ Τζέιμς στην ομάδα του!

Ο Κώστας Παπανικολάου έβλεπε... μπροστά!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, σε βίντεο της Euroleague, είχε κληθεί να γίνει GM και να φτιάξει την δική του ομάδα, με την πρώτη του επιλογή να μην είναι άλλη από τον Μάικ Τζέιμς!

Μάικ Τζέιμς Euroleague

Ο Αμερικανός, ο οποίος εδώ και μέρες απασχολεί το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αποτέλεσε την πρώτη επιλογή του Κώστα Παπανικολάου.

«Μπορεί να ανοίξει το γήπεδο και βλέπει όλες τις επιλογές», είχε αναφέρει ο Κώστας Παπανικολάου για τον γκαρντ της Μονακό.

Πέραν του Μάικ Τζέιμς, ο Κώστας Παπανικολάου επέλεξε για την πεντάδα του το Κέβιν Πάντερ στα γκαρντ, στους φόργουορντ τον Γκάμπριελ Ντεκ και τον Νίκολα Μίροτιτς και στη θέση του σέντερ τον πρωταθλητή Ευρώπης με τη Ρεάλ Μαδρίτης Έντι Ταβάρες.

Στις προτιμήσεις του δεν υπάρχει κανείς παίκτης του Ολυμπιακού γιατί δεν είχε το δικαίωμα της συγκεκριμένης επιλογής.

Βέβαια μένει να δούμε εάν το εν λόγω βίντεο αποδειχθεί... προφητικό, με τον Κώστα Παπανικολάου να συνεργάζεται, έστω και όχι με την σχέση του GM με τον παίκτη, μαζί με τον Μάικ Τζέιμς

Όπως και να έχει, ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, παρακολουθεί τις εξελίξεις και είναι έτοιμος να κάνει το δυναμικό μπάσιμο όταν ο παίκτης μείνει ελεύθερος από την Μονακό