Η… ύποπτη σιγή του Τζέιμς και η επίθεση αγάπης οπαδών του Ολυμπιακού στο Twitter

Μάικ Τζέιμς

i

Μάικ Τζέιμς/ ©Intime

Η… ύποπτη σιγή του Τζέιμς και η επίθεση αγάπης οπαδών του Ολυμπιακού στο Twitter

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:49 - 07.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:55 - 07.08.2023

Ο Μάικ Τζέιμς είναι συνήθως... λαλίστατος στα social media, όμως το τελευταίο διάστημα κρατά την σιωπή του, την ώρα που οι φίλοι του Ολυμπιακού του κάνουν επίθεση αγάπης.

Ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρό του τον Μάικ Τζέιμς, όμως, όσο ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο, δεν μπορεί να κάνει τίποτα περισσότερο από το να παρακολουθεί στενά την υπόθεση. 

Βέβαια, όπως εύκολα γίνεται κατανοητό, η σιωπή που κρατά ο Αμερικανός, ο οποίος συνήθως είναι... λαλίστατος στα social media, είναι λογικό πως προβληματίζει και ιντριγκάρει, καθώς μπορεί να χαρακτηριστεί και... ύποπτη. Όπως και να έχει όμως, τα εν λόγω δεδομένα, δεν εμπόδισαν τον κόσμο του Ολυμπιακού να κάνει μια επίθεση αγάπης στον Μάικ Τζέιμς

Κάτω από αναρτήσεις του σε Twitter και Instagram οι φίλοι του Ολυμπιακού έσπευσαν να μοιράσουν αγάπη στον Αμερικανό, δείχνοντας έτσι την μεγάλη τους θέληση να τον δουν με την φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας. 

Ο Μάικ Τζέιμς είναι ο παίκτης που συνδυάζει όλα όσα λείπουν από την περιφέρεια του Ολυμπιακού, καθώς είναι ένας παίκτης με προσωπική φάση, ηγετικά προσόντα, τρομερή επαφή με το καλάθι και εννοείται τρομερή αθλητικότητα, με τον ίδιο να ταιριάζει εξαιρετικά με τους παίκτες που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ των Πειραιωτών. 

Γιώργος Μπαρτζώκας και Μάικ Τζέιμς ©Intime

Επιπλέον, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος φυσικά και είναι σύμφωνος με μια ενδεχόμενη απόκτηση του Μάικ Τζέιμς, ξέρει πώς να διαχειριστεί προσωπικότητες σαν τον Αμερικανό, καθώς παίκτες όπως ο Μάλκολμ Ντιλέινι, Αλεξέι Σβεντ και Ταϊρίς Ράις πραγματικά τον λατρεύουν και πίνουν νερό στο όνομά του, παρότι με άλλους προπονητές δεν είχαν τέτοιες σχέσεις. 

Γιατί ο Μάικ Τζέιμς βλέπει θετικά την προοπτική του Ολυμπιακού
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:40 - 07.08.2023

Γιατί ο Μάικ Τζέιμς βλέπει θετικά την προοπτική του Ολυμπιακού

Ο Μάικ Τζέιμς θέλει να απεμπλακεί από τη Μονακό και να συνεχίσει την καριέρα του σε νέα ομάδα, με τον Ολυμπιακό να είναι η πρώτη του επιλογή. Το Sportal σας παραθέτει τους λόγους που ο γκαρντ από τις ΗΠΑ έριξε... γέφυρες στους ερυθρόλευκους.

Στην παρακάτω ανάρτηση μπορείτε να δείτε μερικά από τα σχόλια των φίλων του Ολυμπιακού στον Μάικ Τζέιμς: