Draft ή Μπασκόνια για Ρογκαβόπουλο

Νίκος Ρογκαβόπουλος

i

© Intime

Draft ή Μπασκόνια για Ρογκαβόπουλο

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:33 - 22.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:40 - 22.06.2023

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος περιμένει το βράδυ για να δει εάν θα ακούσει το όνομά του στο Draft, με τον διεθνή φόργουορντ, σε περίπτωση που δεν επιλεγεί, να ετοιμάζει βαλίτσες για Μπασκόνια.

Την ίσως σημαντικότερη βραδιά της μέχρι τώρα καριέρας του έχει μπροστά του ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, ο οποίος τα ξημερώματα θα περιμένει υπομονετικά για να δει εάν θα ακούσει το όνομά του στο Draft του NBA.

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος το προηγούμενο χρονικό διάστημα δούλεψε όσο πιο σκληρά μπορούσε, κάνοντας προπονήσεις με πολλές ομάδες, προκειμένου να πείσει τους ανθρώπους του NBA πως αξίζει μια ευκαιρία στον μαγικό κόσμο της άλλης άκρης του Ατλαντικού.

Οι Σέλτικς τον κάλεσαν δύο φορές να προπονηθεί μαζί τους, ενώ οι Σακραμέντο Κινγκς, οι Σάρλοτ Χόρνετς, οι Νιου Γιορκ Νικς και μερικές ακόμα ομάδες τον είδαν να προπονείται στα καμπ τους, έχοντας έτσι μια ολοκληρωμένη εικόνα για το ταλέντο του.

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος λοιπόν έκανε το δικό του κομμάτι, δουλεύοντας πολύ σκληρά στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και πλέον βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής, προκειμένου να μάθει εάν το όνειρό του θα γίνει πραγματικότητα. Βέβαια δεν μένει εκεί, καθώς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportal και το επόμενο βήμα είναι έτοιμο για εκείνον.

Σε περίπτωση που δεν επιλεγεί στο Draft του NBA, ο Νίκος Ρογκαβόπουλος θα επιστρέψει στην Ευρώπη, αλλά όχι ξανά στην Τουρκία, καθώς η σπουδαία του σεζόν με την Μερκεζεφέντι τράβηξε τα βλέμματα της Μπασκόνια, που είναι το φαβορί για να τον κάνει δικό της.

Στη Βιτόρια πολλοί νεαροί παίκτες ανέβηκαν επίπεδο και έφτασαν να κυριαρχούν σε όλη την Ευρώπη, όπως για παράδειγμα ο Τόκο Σενγκέλια, με τον Νίκο Ρογκαβόπουλο να τα βάζει όλα επί τάπητος και να δείχνει μια ανάσα από την Μπασκόνια.

Μένει λοιπόν να δούμε εάν ο Νίκος Ρογκαβόπουλος επιλεγεί στο Draft του NBA τα ξημερώματα. Στην πλευρά του παίκτη υπάρχει αισιοδοξία πως θα επιλεγεί στον δεύτερο γύρο, καθώς οι εντυπώσεις που άφησε ο ίδιος στις ομάδες που τον είδαν ήταν θετικότατη. Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 3 τα ξημερώματα, όταν και θα ξεκινήσει η διαδικασία του Draft.