Νικς: Φόβοι μήπως χάσει ο Ραντλ το υπόλοιπο της σεζόν

Τζούλιους Ραντλ

Νικς: Φόβοι μήπως χάσει ο Ραντλ το υπόλοιπο της σεζόν

Ο Ραντλ έπαθε εξάρθρωση ώμου κόντρα στους Χιτ και υπάρχουν φόβοι για τον φόργουορντ των Νικς καθώς ενδέχεται να μην αγωνιστεί μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο Τζούλιους Ραντλ υπέστη εξάρθρωση δεξιού ώμου στον τελευταίο αγώνα των Νικς κόντρα στους Χιτ και πλέον η ομάδα της Νέας Υόρκης ευελπιστούν πως δεν θα χάσουν τον καλύτερο φόργουορντ τους μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Ραντλ αναμένεται να μείνει εκτός παρκέ για τουλάχιστον μερικές εβδομάδες. Αν ωστόσο τελικά χρειαστεί επέμβαση, τότε ο χρόνος απουσίας του μπορεί να φτάσει τους 4-6 μήνες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ραντλ είχε υποβληθεί το καλοκαίρι του 2023 σε επέμβαση στον αστράγαλό του. Ο φόργουορντ των Νικς ταλαιπωρήθηκε στο τελείωμα της σεζόν από ένα πρόβλημα στον αριστερό του αστράγαλο και για τον λόγο αυτό υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση.

Κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, ο Τζούλιους Ραντλ υπέστη δύο φορές διάστρεμμα στο ίδιο πόδι, με το πρώτο να είναι λίγο πριν το τέλος της regular season, με αποτέλεσμα να χάσει τα πέντε τελευταία ματς.

Το δεύτερο ήταν στο Game 5 των Playoffs με τους Καβαλίερς, το οποίο ήταν αρκετό για να τον κρατήσει εκτός από την πρεμιέρα των ημιτελικών κόντρα στους Χιτ.

Οι Νικς έχουν θέσει εκτός μέχρι το τέλος της χρονιάς τον Μίτσελ Ρόμπινσον, αν και υπάρχει η περίπτωση ο βασικός σέντερ της ομάδας να μπορεί να αγωνιστεί στα playoffs. Σε περίπτωση βέβαια που ο Ραντλ τελικά τεθεί εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν, τότε η πρόκριση στα playoffs θα είναι εξαιρετικά δύσκολη για τους Νικς.

Την φετινή σεζόν ο Ραντλ έχει 24 πόντους, 9.2 ριμπάουντ και 5 ασίστ μέσο όρο σε 35 λεπτά συμμετοχής.

Έπος: Συμπάικτης του Ντουράντ έμεινε ολόγυμνος όσο εκείνος έκανε δηλώσεις στην κάμερα
NBA

11:08 - 29.01.2024

Έπος: Συμπάικτης του Ντουράντ έμεινε ολόγυμνος όσο εκείνος έκανε δηλώσεις στην κάμερα

Πρωταγωνιστής σε ένα επικό περιστατικό έγινε ο Ντρου Γιούμπανκς καθώς ήταν εντελώς γυμνός στα αποδυτήρια, ενώ ο συμπαίκτης του Κέβιν Ντουράντ παραχωρούσε σε ζωντανή σύνδεση δηλώσεις στους δημοσιογράφους.