Έπος: Συμπάικτης του Ντουράντ έμεινε ολόγυμνος όσο εκείνος έκανε δηλώσεις στην κάμερα
i

© PrtScr

Έπος: Συμπάικτης του Ντουράντ έμεινε ολόγυμνος όσο εκείνος έκανε δηλώσεις στην κάμερα

Γιάννης Λιβανός • 11:08 - 29.01.2024

Πρωταγωνιστής σε ένα επικό περιστατικό έγινε ο Ντρου Γιούμπανκς καθώς ήταν εντελώς γυμνός στα αποδυτήρια, ενώ ο συμπαίκτης του Κέβιν Ντουράντ παραχωρούσε σε ζωντανή σύνδεση δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Ο παίκτης του NBA, Ντρου Γιούμπανκς παρά το γεγονός ότι φαινόταν να γνωρίζει ότι στα αποδυτήρια βρισκόταν συνεργείο καμερών εμφανίστηκε εντελώς γυμνός σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση!

Ο 27χρονος παίκτης έπαιξε 16 λεπτά για τους Φοίνιξ Σανς στη συγκλονιστική ήττα με 133-131 από τους Ιντιάνα Πέισερς την Παρασκευή (26 Ιανουαρίου). Σκοράροντας οκτώ πόντους με ποσοστό 100%, ήταν μια αποτελεσματική εμφάνιση από τον πάουερ φόργουορντ σε ένα παιχνίδι όπου ο συμπαίκτης του Ντέβιν Μπούκερ πέτυχε  62 πόντους.

Η ήττα έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί επτά αγώνων των Σανς, με το οποίο ανέβηκαν στην κορυφή της Δυτικής Περιφέρειας, όπου αυτή την στιγμή βρίσκονται στην έκτη θέση.

Ενώ η ομάδα επέστρεφε στα αποδυτήρια, ο σούπερ σταρ των Σανς Κέβιν Ντουράντ παραχωρούσε συνέντευξη στους δημοσιογράφους σχετικά με το σχέδιο παιχνιδιού των αντιπάλων τους στην Ανατολική Περιφέρεια, ενώ στο πλάνο ήταν ξεκάθαρο ότι ο Γιουμπάνκς γδυνόταν. με αποτέλεσμα να τον δουν όλοι οι θεατές. Έπειτα από αυτό τέθηκαν πολλά ερωτήματα από τους οπαδούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την αμήχανη λήψη της κάμερας του σταρ του ΝΒΑ να αλλάζει, ο οποίος τύλιξε διακριτικά μια πετσέτα γύρω από τη μέση του προτού οι οπαδοί τον δουν στα μάτια.

Σάλος με τις δηλώσεις του Τζον Σάλεϊ για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Μόνο κακό κάνει στο πρωτάθλημα αυτή την στιγμή»
NBA

09:47 - 29.01.2024

Σάλος με τις δηλώσεις του Τζον Σάλεϊ για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Μόνο κακό κάνει στο πρωτάθλημα αυτή την στιγμή»

Ο Τζον Σάλεϊ, τετράκις πρωταθλητής του ΝΒΑ που κέρδισε το τελευταίο του δαχτυλίδι με τους Λος Άντζελες Λέικερς, πιστεύει ότι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μόνο κακό κάνει στο πρωτάθλημα παίζοντας για περισσότερα από 20 χρόνια, ενώ εξακολουθεί να είναι σούπερ σταρ.

Κάπως έτσι ο Ντρου Γιούμπανκς έγινε ρεζίλι στα social media, με τα περιπαικτικά σχόλια να δίνουν και να παίρνουν. Μάλιστα κάποιος έγραψε: «Γιατί ο μπρο έβγαλε το παντελόνι του»; ενώ ένας άλλος έγραψε: « Έιναι τελείως κουλός ενώ ήξερε ότι ότι η κάμερα ήταν απέναντί του».