Σάλος με τις δηλώσεις του Τζον Σάλεϊ για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Μόνο κακό κάνει στο πρωτάθλημα αυτή την στιγμή»
i

© PrtScr

Σάλος με τις δηλώσεις του Τζον Σάλεϊ για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Μόνο κακό κάνει στο πρωτάθλημα αυτή την στιγμή»

Γιάννης Λιβανός • 09:47 - 29.01.2024

Ο Τζον Σάλεϊ, τετράκις πρωταθλητής του ΝΒΑ που κέρδισε το τελευταίο του δαχτυλίδι με τους Λος Άντζελες Λέικερς, πιστεύει ότι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μόνο κακό κάνει στο πρωτάθλημα παίζοντας για περισσότερα από 20 χρόνια, ενώ εξακολουθεί να είναι σούπερ σταρ.

Ο 59χρονος Τζον Σάλεΐ παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο VladTV και υποστήριξε ότι οι διαφημιστές υποφέρουν όταν ένα από τα καλύτερα ταλέντα του πρωταθλήματος είναι ηλικιωμένο, υπονοώντας προφανώς τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Ο πρώην καλαθοσφαιριστής πιστεύει ότι οι παίκτες θα πρέπει να παίζουν μόνο περίπου 10 χρόνια.

«Δεν είναι καλό για το πρωτάθλημα να υπάρχουν ακόμα παλιοί παίκτες», δήλωσε ο Σάλεϊ, προσθέτοντας πως αυτο μειώνει τη διαφήμιση. «Ξέρετε, προσπαθείτε να πουλήσετε αθλητικά παπούτσια του Τζα Μοράντ, δεν προσπαθείτε να πουλήσετε ΛεΜπρόν».

Ο Σάλεϊ συνέχισε να συγκρίνει την πολυετή παρουσία του Τάιγκερ Γουντς στο άθλημα του γκλοφ με αυτή του Τζέιμς στο NBA, ο οποίος μόλις έκανε νέο ρεκόρ καριέρας σε ριμπάουντ και θέλει να παίξει δίπλα ή εναντίον του γιου του Μπρόνι, ο οποίος απέχει ένα χρόνο από την ένταξή του στο NBA. «Η Nike έπρεπε να ξεφορτωθεί το Nike Golf...» δήλωσε ο Σάλεϊ. 

Η συνάντηση μιας ολόκληρης... γενιάς: Ο ΛεΜπρον νίκησε τον Κάρι σε ματς με triple double, 40άρα και δύο παρατάσεις (vids)
NBA

08:51 - 28.01.2024

Η συνάντηση μιας ολόκληρης... γενιάς: Ο ΛεΜπρον νίκησε τον Κάρι σε ματς με triple double, 40άρα και δύο παρατάσεις (vids)

Δεν ήταν ένας αγώνας, ήταν μία μεγάλη παράσταση. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με μία τριπλή επίδοση και ρεκόρ καριέρας στα ριμπάουντ (20!), οδήγησε τους Λέικερς στη νίκη επί των Ουόριορς με 145-144 και η κόντρα κρίθηκε στο δεύτερο έξτρα πεντάλεπτο. Ο Στέφεν Κάρι έβαλε 46 πόντους και μαζί με τον King James θύμισαν σε συντομία τι είδαμε τα τελευταία 20 χρόνια στο ΝΒΑ.

«Έπρεπε να επιστρέψουν στον πυρήνα τους, οπότε έπρεπε να εγκαταλείψουν πράγματα που δεν τους έκαναν.  Ο Τάιγκερ Γουντς ήταν σπουδαίος γι' αυτούς, αλλά ποιο από τα νέα ανερχόμενα παιδιά θα πει θέλω να γίνω σαν τον Τάιγκερ Γουντς.  Δεν θα το πουν, θα πάνε με αυτόν που είναι ο νέος τύπος που πουλάει σε όλα. Στις επιχειρήσεις, ειδικά στον αθλητισμό, μπαίνεις μέσα και βγαίνεις έξω. Αν αντέξεις δέκα χρόνια είσαι ευλογημένος».