«Σάρωσαν» τους Σανς οι Μάτζικ, πήραν το θρίλερ οι Χοκς
i

@Photo by Rich Storry/Getty Images

«Σάρωσαν» τους Σανς οι Μάτζικ, πήραν το θρίλερ οι Χοκς

Χρήστος Τσάλτας 08:10 - 29.01.2024 / Ανανεώθηκε: 08:26 - 29.01.2024

Οι Ορλάντο Μάτζικ έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στους Φοίνιξ Σανς, εκμεταλλευόμενοι πλήρως την έδρα τους, την ώρα που οι Ατλάντα Χοκς πήραν μεγάλη νίκη στην εκπνοή, απέναντι στους Τορόντο Ράπτορς.

Πέντε αναμετρήσεις περιλάμβανε η βραδιά στο ΝΒΑ, με τη δράση να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα για ακόμα μια φορά.

Οι Ορλάντο Μάτζικ έδειξαν τα δόντια τους για ακόμα ένα παιχνίδι και εκμεταλλευόμενοι την έδρα τους καθάρισαν πολύ άνετα τους Φοίνιξ Σανς. Παρά τους 44 πόντους του Ντέβιν Μπούκερ οι «Ήλιοι» δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν στο σκορ, με τον Πάολο Μπανκέρο να είναι σε εξαιρετική κατάσταση και να τελειώνει την αναμέτρηση με 26 πόντους και 7 ασίστ, οδηγώντας την ομάδα του εκ του ασφαλούς.

Ο Τρε Γιανγκ επέστρεψε στις υψηλές πτήσεις και οδήγησε εκ του ασφαλούς τους Ατλάντα Χοκς. Η ομάδα του Κουίν Σνάιντερ, έπειτα από παιχνίδι-θρίλερ- κατάφερε να φτάσει στη νίκη, με τον Ice Trae να μετράει 30 πόντους και 12 ασίστ στο διάστημα που αγωνίστηκε. Οι 24 πόντοι και τα 9 ριμπάουντ του Τζόρνταν Νουόρα δεν ήταν αρκετά για τους Ράπτορς, που έχασαν κι άλλο έδαφος στην προσπάθεια για 10άδα.

Οι Σικάγο Μπουλς ανεβαίνουν ακόμα περισσότερο στην κατάταξη της Ανατολής και το έδειξαν για μία ακόμα φορά. Η ομάδα του Μπίλι Ντόνοβαν πέρασε από το Moda Center, κόντρα στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, επικρατώντας με 104-96, σε ένα παιχνίδι που ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν οδήγησε την ομάδα του εκ του ασφαλούς με 20 πόντους και 7 ριμπάουντ. Στην αντίπερα όχθη, οι 22 πόντοι και τα 12 ριμπάουντ του ΝτεΆντρε Έιτον δεν αρκούσαν.

Τα αποτελέσματα της βραδιάς στο ΝΒΑ

Ντιτρόιτ Πίστονς - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 120-104

Ιντιάνα Πέισερς - Μέμφις Γκρίζλις 116-110

Ορλάντο Μάτζικ - Φοίνιξ Σανς 113-98

Ατλάντα Χοκς - Τορόντο Ράπτορς 126-125

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς - Σικάγο Μπουλς 96-104