Άστοχος στην εκπνοή ο Ιρβινγκ, οι Πέισερς νίκησαν στο Ντάλας (vids)

Κάιρι Ίρβινγκ

i

© photo by Tim Heitman / Getty Images / Ideal Images

Άστοχος στην εκπνοή ο Ιρβινγκ, οι Πέισερς νίκησαν στο Ντάλας (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 07:25 - 01.03.2023 / Ανανεώθηκε: 07:27 - 01.03.2023

Οι Μάβερικς ηττήθηκαν στην έδρα τους από τους Ιντιάνα Πέισερς (124-122) και πρέπει να βρουν τρόπο ώστε να λειτουργήσει το δίδυμο Ντόντσιτς-Ιρβινγκ αν θέλουν να συμμετέχουν στα play off

Κάτι σαν να μην… δουλεύει σωστά στο Ντάλας. Ο Κάιρι Ιρβινγκ έχει το ταλέντο για να το επιδιορθωσει, αλλά προς το παρόν δεν έχει βρει τον τρόπο που η συνεργασία του με τον Λούκα Ντόντσιτς θα λειτουργήσει σε επίπεδο που θα κάνει τους Μάβερικς πρωταγωνιστές στη λίγκα. Προς το παρόν με ρεκόρ 32-31 παλεύουν για την είσοδο στα play off.

Ο Σλοβένος έκανε ό,τι μπορούσε να για επιστρέψουν οι Καουμπόηδες στο παιχνίδι και όταν τα κατάφερε να τους βάλει σε θέση διεκδίκησης o Ίρβινγκ πήρε την πρωτοβουλία, αστόχησε στην εκπνοή και οι Ιντιάνα Πέισερς έφυγαν νικητές από το Ντάλας με 124-122.

Ο Αντετοκούνμπο σάρωσε τους Νετς και οι Μπακς έφθασαν τις 15 σερί νίκες! (vids)
NBA

06:33 - 01.03.2023

Ο Αντετοκούνμπο σάρωσε τους Νετς και οι Μπακς έφθασαν τις 15 σερί νίκες! (vids)

To Μιλγουόκι είναι αήττητο από τις 23 Ιανουαρίου και τώρα που επέστρεψε… φρέσκος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οι Μπρούκλιν Νετς απλώς παρακολούθησαν το show του μέχρι τελικά να χάσουν το παιχνίδι με 118-104.

Ο Ίρβινγκ είχε 7 δευτερόλεπτα στη διάθεση του, όταν πήρε τη μπάλα στο μισό γήπεδο, έκανε τις γνωστές του ντρίμπλες πριν καταλήξει σε ένα τρίποντο που κατέληξε στο σίδερο. Πριν από αυτή τη φάση που ολοκλήρωσε τον αγώνα και έκρινε τον νικητή ο Άντριου Νέμπχαρτ των Ινδιάνων είχε αστοχήσει σε δύο ελεύθερες βολές που έδωσαν (φρούδες, όπως αποδείχθηκε) ελπίδες στους Τεξανούς. 

Για τους νικητές ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής με 32 πόντους, ενώ ο Μάιλς Τέρνερ είχε 24. Από πλευράς γηπεδούχων ο Λούκα Ντόντσιτς είχε 39 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ ο μοιραίος Ίρβινγκ έμεινε στους 16 πόντους, ενώ είχε και 9 τελικές πάσες.