Ντάνιελ Χάκετ στο Sportal.gr: «Νοιώθω σπίτι μου το ΣΕΦ»
i

Χάκετ / © Intime

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ντάνιελ Χάκετ στο Sportal.gr: «Νοιώθω σπίτι μου το ΣΕΦ»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 08:19 - 10.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:52 - 10.12.2022

Ο Ντάνιελ Χάκετ μίλησε στο Sportal.gr για την αγάπη που έχει για τον Ολυμπιακό, αλλά και τη δύσκολη σεζόν που περνάει η Βίρτους.

«Ντάνιελ Χάκετ γύρνα πίσω». Πόσες φορές το έχουμε ακούσει – διαβάσει αυτό μετά την αποχώρηση του Ιταλού το 2017; Πολλές σίγουρα και όχι άδικα. Ο Χάκετ αγαπήθηκε όσο λίγοι από τον κόσμο του Ολυμπιακού, αγάπησε και εκείνος όσο λίγοι τον σύλλογο και με κάθε ευκαιρία το αποδεικνύει. 

Ας το πούμε πιο απλά. Θυμάστε πολλούς παίκτες να επιστρέφουν στο ΣΕΦ και να φιλούν το σήμα της ομάδας στο κέντρο του παρκέ; Ακριβώς, στα λόγια μας έρχεστε. Ο Ντάνιελ Χάκετ είναι κάτι ξεχωριστό!

Άραγε όμως πόσο δύσκολο είναι για τον Ντάνιελ Χάκετ να επιστρέφει ως αντίπαλος στο ΣΕΦ; Καθόλου, όπως είπε ο ίδιος στο Sportal.gr…

«Δεν είναι καθόλου δύσκολο το να επιστρέφω στο ΣΕΦ. Το νοιώθω σπίτι μου, παρότι πέρασα μόνο δύο σεζόν εδώ», είπε και πρόσθεσε πως «η ατμόσφαιρα και ο δεσμός μου με τους φιλάθλους είναι ξεχωριστοί, ακόμα και σήμερα. Το να νοιώθω την ίδια ενέργεια από εκείνους είναι σημάδι ευτυχίας». 

Όπως καταλαβαίνετε, δεν γινόταν να μην τον ρωτήσουμε, ακόμα και τώρα, 5 χρόνια μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, αν σκέφτεται μια ενδεχόμενη επιστροφή.

«Η ηλικία αποτελεί πλέον ένα θέμα για μένα», ανέφερε γελώντας και συνέχισε: «Οπότε τώρα επικεντρώνομαι σε αυτό το ταξίδι που κάνω με τη Βίρτους. Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2024. Ποιος ξέρει βέβαια; Έστω και σαν τουρίστας ή σαν απλώς ένας άνθρωπος που επισκέπτεται την ομάδα, θα ήθελα πολύ να επιστρέψω». 

Φωτιά και λάβρα ο Ολυμπιακός: Έβαλε 117 και διέσυρε τη Βίρτους με +46!
EUROLEAGUE

22:50 - 09.12.2022

Φωτιά και λάβρα ο Ολυμπιακός: Έβαλε 117 και διέσυρε τη Βίρτους με +46!

Ο Ολυμπιακός ήταν απόλυτος κυρίαρχος στον αγώνα με τη Βίρτους την οποία διέλυσε με σκορ 117-71, σε μια βραδιά που οι παίκτες του Μπαρτζώκα έβαλαν τους περισσότερους πόντους της ομάδας του Πειραιά στην Euroleague

Στη συνέχεια, η κουβέντα μας πήγε στην Βίρτους, η οποία είναι στο 4-8 στην φετινή Ευρωλίγκα, ζορίζεται έντονα, παρά τη μεγάλη της ποιότητα και απέναντι στον Ολυμπιακό ηττήθηκε με -46 (117-71)...

«Σαν νέα ομάδα στην Ευρωλίγκα δυσκολευόμαστε, όπως και στο να βρούμε χημεία και να αποκτήσουμε συνέχεια. Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το αποδεικνύει περίτρανα. Ήταν μια ντροπιαστική ήττα. Νομίζω πως πρέπει μπορούμε να βελτιωθούμε και να πάμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον». 

Τέλος, ρωτήσαμε τον Ντάνιελ Χάκετ για τον στόχο που έχει η Βίρτους μετά το κακό ξεκίνημα, με τον διεθνή Ιταλό να τονίζει πως «στόχος μας είναι να κερδίσουμε το ματς πρωταθλήματος την Κυριακή και μετά έχουμε διπλή εβδομάδα στην έδρα μας. Πρέπει να πάρουμε όσο περισσότερες νίκες μπορούμε».