Τέσσερις αποχωρήσεις στη Νταρουσάφακα λόγω περικοπών στο μπάτζετ

Νταρουσάφακα

i

BCL

Τέσσερις αποχωρήσεις στη Νταρουσάφακα λόγω περικοπών στο μπάτζετ

Νίκος Καλαμπάκας 17:34 - 14.11.2023

Πιθανό είναι το σενάριο η τουρκική Νταρουσάφακα Lassa Istanbul να χωρίσει τους δρόμους της με τους Μέισον Τζόονους, Γιάννις Τίμα, Καν Κορκμάζ και Μουσίν Γιασάρ.

Σύμφωνα με το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο sportstv , η Νταρουσάφακα θα πρέπει να χωρίσει τους δρόμους της με αρκετούς παίκτες, συμπεριλαμβανομένων των Μέισον Τζόουνς , Γιλανις Τίμα , Τζαν Κορκμάζ και Μουχσίν Γιασάρ .

Η εξέλιξη αυτή έρχεται λόγω κακού προϋπολογισμού κι έτσι η τουρκική ομάδα επέλεξε να χωρίσει τους δρόμους της με αρκετούς παίκτες, συμπεριλαμβανομένων 2 ξένων.

Τίμα και Τζόουνς έφτασαν το καλοκαίρι στην Κωνσταντινούπολη όμως πιθανότατα θα πρέπει να φύγουν από την ομάδα έπειτα από λίγες εμφανίσεις.

Το sportstv σημειώνει ότι η ομάδα έχει ήδη χωρίσει τους δρόμους της με τον Τζόουνς, αν και δεν έχει γίνει ακόμη επίσημη ανακοίνωση. Ο Τζόουνς δεν ήταν μέρος του ρόστερ στον τελευταίο αγώνα της Τουρκικής Σούπερ Λιγκ Μπάσκετ (BSL) της Νταρουσάφακα στις 11 Νοεμβρίου.

Από την άλλη πλευρά, οι Τούρκοι παίκτες Καν Κορκμάζ και Μουσίν Γιασάρ ειδοποιήθηκαν να αναζητήσουν νέες ομάδες.

Γίνεται αντιληπτό ότι η ομάδα έκανε λάθος στην κατανομή του προϋπολογισμού στην αρχή της σεζόν. Έτσι αναγκαστικά οι παίκτες μένουν ελεύθεροι.

Η Νταρουσάφακα έκανε ένα σχετικά δυνατό ξεκίνημα στη σεζόν. Αυτή τη στιγμή έχει ρεκόρ 5-2 στην τουρκική BSL και ρεκόρ 2-1 στο BCL.

Sportal Euroleague Show με Μακάμπι - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Τρίτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!