Η Μπεσίκτας κοιτάζει Ράντονιτς σύμφωνα με τον Τύπο της Τουρκίας

Ντέγιαν Ράντονιτς

i

© Intime

Η Μπεσίκτας κοιτάζει Ράντονιτς σύμφωνα με τον Τύπο της Τουρκίας

Νίκος Καλαμπάκας 19:01 - 23.05.2023

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς, είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για να αναλάβει τη Μπεσίκτας.

Το όνομα του Ντέγιαν Ράντονιτς εμπλέκουν οι Τούρκοι με τη Μπεσίκτας, αφού παρουσιάζουν τον πρώην προπονητή των πρασίνων ως το νέο υποψήφιο για τον πάγκο της ομάδας.

Τα ρεκόρ του Final 4: Τα τρίποντα του Κάνααν, οι πόντοι του Βεζένκοφ και η τριάδα - φωτιά της Ρεάλ...
EUROLEAGUE

17:42 - 23.05.2023

Τα ρεκόρ του Final 4: Τα τρίποντα του Κάνααν, οι πόντοι του Βεζένκοφ και η τριάδα - φωτιά της Ρεάλ...

Το Final 4 του Κάουνας πέρασε στην ιστορία, με τη Ρεάλ να ολοκληρώνει ιδανικά τη σεζόν και να... κλέβει από τον Ολυμπιακό το τρόπαιο, σε μια διοργάνωση γεμάτη ρεκόρ κι επιτυχίες...

Η Μπεσίκτας φέτος κινδύνεψε με υποβιβασμό, γεγονός που θορύβησε τη διοίκησή της. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης εξασφάλισε την παραμονή της στον τελευταίο αγώνα της σεζόν και πλέον η διοίκησή της τρέχει να κάνει τις απαιτούμενες αλλαγές ώστε στο μέλλον να μην υπάρξουν ανάλογες πορείες...

Ο Ιγκόρ Μίλιτσιτς ο οποίος είχε προσληφθεί στα μέσα της σεζόν, αναμένεται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν, αφού οι ιθύνοντες του συλλόγου θέλουν να εμπιστευθούν το τιμόνι σε κάποιον πιο έμπειρο και το όνομα που ακούγεται τις τελευταίες ώρες είναι αυτό του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο Μαυροβούνιος μετά την απόλυσή του από τον Παναθηναϊκό δεν έχει βρει την επόμενη ομάδα και είναι λογικό να εμπλέκεται σε σενάρια για τις ομάδες που ψάχνονται.

Στην Τουρκία γράφουν ότι είναι ο πρώτος υποψήφιος για τη δουλειά, ενώ ο Τύπος κάνει λόγο και για έναν ακόμα άνθρωπο που είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιούρι Ζντοβτς.

Ο ίδιος στο παρελθόν έχει δουλέψει στη χώρα μας σε Ηρακλή και ΑΕΚ και εφόσον δεν προχωρήσει η συμφωνία της Μπεσίκτας με τον Ράντονιτς, δεν αποκλείεται να κάτσει αυτός στον πάγκο των «ασπρόμαυρων» της Τουρκίας.