Δύσκολη η υπόθεση παραμονής Κάουαν στον Προμηθέα!
i

©InTime

Δύσκολη η υπόθεση παραμονής Κάουαν στον Προμηθέα!

Γιάννης Πάλλας 17:45 - 23.05.2023

Ο Άντονι Κάουαν παρότι έχει συμβόλαιο δεν είναι εύκολο να μείνει στον Προμηθέα τη νέα σεζόν

Ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά στον Προμηθέα θα ξεκινήσει άμεσα και σύμφωνα με πληροφορίες το πλάνο περιλαμβάνει ριζικές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό, σύμφωνα και με τις εισηγήσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Μουράτος (έχει συμβόλαιο) είναι ο μόνος από τους παίκτες πρώτης γραμμής που θα παραμείνει σίγουρα στο ρόστερ. Αντίθετα, ο Άντονι Κάουαν (έχει συμβόλαιο και μπάι-άουτ) μάλλον θα κάνει χρήση του όρου που έχει και θα αποδεσμευθεί, αφού πολλές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν, έπειτα από την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε με τον Προμηθέα στη Basket League και το Eurocup.

Η επικείμενη αποχώρηση του Αμερικανού γκαρντ εν ολίγοις οδηγεί σε αλλαγή όλου του ρόστερ με εξαίρεση τον Βασίλη Μουράτο.

Από κει και πέρα, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, όπως αφήνουν να εννοηθεί οι Πατρινοί θα έχει ένα μπάτζετ μειωμένο συγκριτικά με την περσινή σεζόν και θα επενδύσει περισσότερο σε νέους παίκτες αποκτώντας στοχευμένα κάποιους ποιοτικούς ξένους που θα σηκώσουν το βάρος στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Τέλος, το προσεχές διάστημα αναμένεται να γίνει και η επίσημη παρουσίαση του Ηλία Παπαθεοδώρου από την διοίκηση του Προμηθέα.