Οι πρωταθλητές Νάγκετς «επιβράβευσαν» τον πιο συνεπή ρολίστα τους

Ζέκε Νάτζι

Οι πρωταθλητές Νάγκετς «επιβράβευσαν» τον πιο συνεπή ρολίστα τους

Χρήστος Τσάλτας 09:56 - 22.10.2023

Ο Ζέκε Νάτζι θα παραμείνει κάτοικος Ντένβερ για 4 ακόμα χρόνια, καθώς οι Νάγκετς έφτασαν σε συμφωνία με τον χαρισματικό άσο, για νέο συμβόλαιο που θα του αποφέρει 32 εκατ. δολάρια.

Την περασμένη σεζόν οι Ντένβερ Νάγκετς κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, στο ΝΒΑ, κάνοντας πολλά βήματα προς τα εμπρός. Διότι δεν ήταν μόνο η παρουσία του Νίκολα Γιόκιτς που έκανε τη διαφορά, αλλά και παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο και έδωσαν το κάτι παραπάνω στον Μάικλ Μαλόουν.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Ζέκε Νάτζι. Ο εκρηκτικός φόργουορντ, που επιλέχθηκε στο νο.20 του NBA Draft 2020 από την ομάδα του Κολοράντο, κατάφερε να «κολλήσει» με το γκρουπ και να γίνει σημαντικός παράγοντας στο παιχνίδι της ομάδας του, κυρίως στην άμυνα.

Ο Νάτζι σταδιακά έκανε βήματα προς τα εμπρός αγωνιστικά, σε σημείο να εξελιχθεί ως ένας σημαντικός ρολίστας, ερχόμενος από τον πάγκο. Κάτι που αποτυπώνεται και στους αριθμούς του. Την περασμένη σεζόν μέτρησε 5,2 πόντους, 2,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Και οι Νάγκετς τον «επιβράβευσαν».

Πώς; Με νέο συμβόλαιο διάρκειας 4 ετών, το οποίο θα αποφέρει στον εκρηκτικό άσο 32 εκατ. δολάρια. Μάλιστα την σεζόν που έρχεται ο ρόλος του αναμένεται να είναι αναβαθμισμένος, με τον Μαλόουν να ποντάρει πολλά στα αθλητικά προσόντα του, αλλά και στην ικανότητά του να δίνει λύσεις σε κρίσιμα σημεία.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η τέταρτη σεζόν του συμβολαίου του έχει player's option, την οποία μπορεί να ενεργοποιήσει ο ίδιος ο Νάτζι.