Τα δύο απίστευτα διαδοχικά καλάθια: Όταν τους Νάγκετς τους… ήθελε η μπάλα! (vid)

Τα δύο απίστευτα διαδοχικά καλάθια: Όταν τους Νάγκετς τους… ήθελε η μπάλα! (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 07:16 - 12.05.2023 / Ανανεώθηκε: 07:23 - 12.05.2023

Ο Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ πέταξε τη μπάλα στα τυφλά και ευστόχησε, ενώ στην επόμενη επίθεση των Νάγκετς, ο Μπρους Μπράουν πήγε για ασίστ, αλλά η πάσα του κατέληξε στο καλάθι, όχι στον συμπαίκτη του.

Η αλήθεια είναι ότι ήδη οι Φοίνιξ Σανς τα είχαν κάνει μαντάρα! Όταν όμως, παρακολούθησαν τη σεκάνς που οι Νάγκετς ευστόχησαν με κάθε… απίθανο τρόπο σε δύο επιθέσεις προς το τέλος του πρώτου μέρους, τότε απλώς πίστεψαν πως κάποια υπερδύναμη τους κάνει πλάκα. 

Δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση της δεύτερης περιόδου ο Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ έκανε ένα drive μπλέχτηκε στα σώματα των αμυντικών και πέταξε χωρίς να βλέπει τη μπάλα προς το καλάθι. Αυτή βρήκε τον προορισμό της και οι Σανς απόρησαν. Βέβαια, λίγο αργότερα δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους, όταν ο Μπρους Μπράουν έκανε μία… σέντρα-σουτ που επίσης ήταν εύστοχη. 

Έφυγε στον αιφνιδιασμό με την ομάδα του να προηγείται ήδη με 28 πόντους διαφορά (!) και σκέφτηκε να προσφέρει θέαμα. 

Τζέισον Τέιτουμ: Από τα 0/10 σουτ στη σαρωτική τέταρτη περίοδο (vid)
NBA

06:53 - 12.05.2023

Τζέισον Τέιτουμ: Από τα 0/10 σουτ στη σαρωτική τέταρτη περίοδο (vid)

Έβαλε 4 τρίποντα στα τελευταία δώδεκα λεπτά και συνολικά 14 από τους 19 πόντους του. Στο ημίχρονο είχε μόλις έναν, αλλά ο Τζέισον Τέιτουμ βρήκε τη δύναμη, την ενσωμάτωσε στο ταλέντο τους και οι Σέλτικς ισοφάρισαν σε 3-3 τη σειρά με τους Σίξερς.

Έκανε μία alley hoop πάσα προς τον Άαρον Γκόρντον για να καρφώσει δυναμικά, όπως μόνο αυτός ξέρει. Η πάσα όμως, δεν ήταν καλή και ο θεαματικός φόργουορντ των Νάγκετς παρά τα πλούσια αθλητικά του προσόντα δεν κατάφερε να την φθάσει. 

Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι ο Μπράουν έκανε λάθος. Απλώς αντί για μία ασίστ στη στατιστική του, πρόσθεσε δύο πόντους. Διότι, η προσπάθειά του ήταν… εύστοχη. Για πάσα ξεκίνησε, αλλά σε σουτ κατέληξε και μάλιστα μέτρησε για δύο πόντους. Μέχρι και ο ίδιος, αλλά και ο Μάικ Πόρτερ Τζούνιορ, έβαλαν τα γέλια, την ίδια ώρα που ο Κέβιν Ντουράντ απλώς απορούσε και οι Σανς οδηγούνταν στην καταστροφή.