Οι πρωταθλητές Νάγκετς πήραν τα δαχτυλίδια τους και αποθεώθηκαν (vids)

Οι πρωταθλητές Νάγκετς πήραν τα δαχτυλίδια τους και αποθεώθηκαν (vids)

Χρήστος Τσάλτας 05:25 - 25.10.2023 / Ανανεώθηκε: 05:41 - 25.10.2023

Ξεχωριστή ήταν η βραδιά στο Ντένβερ, καθώς οι περσινοί πρωταθλητές, Ντένβερ Νάγκετς, παρέλαβαν τα δαχτυλίδια τους και γνώρισαν την αποθέωση από τον κόσμο.

Μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη βραδιά βίωσαν όσοι βρέθηκαν στην Ball Arena το βράδυ της Τρίτης. Οι Ντένβερ Νάγκετς ξεκίνησαν την προσπάθεια διατήρησης του στέμματος, μετά την περσινή πολύ μεγάλη επιτυχία τους και πριν από τον αγώνα κόντρα στους Λος Άντζελες Λέικερς ήρθε η στιγμή να επιβραβευτούν για όλους τους κόπους τους την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Οι παίκτες του Μάικλ Μαλόουν, λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα κόντρα στους Λέικερς παρέλαβαν τα δαχτυλίδια για την κατάκτηση του περσινού τίτλου, ενώ στον ουρανό του γηπέδου υψώθηκε το πρώτο μπάνερ στην ιστορία τους ως πρωταθλητές. Με το κοινό που γέμισε την έδρα τους να αποθεώνει, ενώ ταυτόχρονα να ζητάει ακόμα μια πορεία πρωταθλητισμού, την οποία δεδομένα οι παίκτες του Μάικλ Μαλόουν θα ακολουθήσουν την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ένα από τα πρόσωπα που «σημάδεψαν» την βραδιά, όπως και την περσινή απόλυτα επιτυχημένη πορεία της ομάδας του, ήταν ο Νίκολα Γιόκιτς. Ο Joker παρέλαβε το δαχτυλίδι του, με την ιαχή «MVP» να δονεί την ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Τα κατορθώματά του άλλωστε δεν έχουν ξεχαστεί από κανέναν, με τον Σέρβο σέντερ να είναι το απόλυτο σημείο αναφοράς στο παιχνίδι της ομάδας του και να την παίρνει από το χέρι κάθε φορά που χρειάζεται μια λύση την κρίσιμη ώρα.

Ο Μάικλ Μαλόουν ήταν ο άνθρωπος που έκλεψε τις εντυπώσεις κατά τη διαδικασία της απονομής των δαχτυλιδιών, για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος. «Η περσινή σεζόν ήταν εκπληκτική, κερδίσαμε ένα δαχτυλίδι. Ποιος θέλει άλλο ένα;», ήταν το μήνυμά του προς τον κόσμο των Νάγκετς, γνωρίζοντας την αποθέωση.

Οι Νάγκετς, άλλωστε, με το... καλημέρα έδειξαν τις διαθέσεις τους, φτάνοντας με περίπατο στη νίκη (119-107) κόντρα στους Λος Άντζελες Λέικερς, ξεκινώντας ιδανικά την σεζόν υπεράσπισης του στέμματος.