Η πρώτη αντίδραση του Μήτογλου μετά τη δικαίωση στο CAS

Ντίνος Μήτογλου

i

Ντίνος Μήτογλου / © Intime

Η πρώτη αντίδραση του Μήτογλου μετά τη δικαίωση στο CAS

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:23 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 19:00 - 05.07.2023

Ο Ντίνος Μήτογλου, 72 εβδομάδες μετά την τελευταία του ανάρτηση, επέστρεψε στα social media, με τον διεθνή φόργουορντ να ανεβάζει την απόφαση από το CAS.

Ο Ντίνος Μήτογλου επιστρέφει στα παρκέ! 

Ο διεθνής φόργουορντ, μετά από ταλαιπωρία περίπου 1,5 χρόνου, επιστρέφει στη δράση, καθώς το CAS μείωσε την ποινή του στους 16 μήνες, γεγονός που τον καθιστά διαθέσιμο για την Εθνική μας στο Παγκόσμιο

«Το CAS σήμερα ανέτρεψε την πρωτόδικη απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της FIBA που αφορά τον Ντίνο Μήτογλου και μείωσε την ποινή του σε 16 μήνες. Στο πρακτικό σκέλος, ο Ντίνος είναι ελεύθερος να αγωνίζεται από την 28.7.2023», αναφέρει στην ανάρτηση που ανέβασε ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος θα μπορέσει έτσι να είναι και στην προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας. 

Η ανάρτηση του Ντίνου Μήτογλου: 

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η ποινή των 32 μηνών που επέβαλε η FIBA στον Έλληνα άσο, η πλευρά του έτρεξε όλες τις διαδικασίες ασκώντας έφεση. Προκειμένου να «τρέξει» η υπόθεση ακόμα πιο γρήγορα, το νομικό τμήμα του «Μήτο» πήγε την υπόθεση στο CAS, ζητώντας ακρόαση άμεσα. 

Κατά την ακρόαση του Έλληνα φόργουορντ το νομικό του τμήμα ζήτησε από το CAS να βγει η απόφαση το συντομότερο δυνατό, με την δέσμευση που έλαβαν να αναφέρει πως η απόφαση θα βγει έως τις 14/07. Εν τέλει, αυτή βγήκε μερικές μέρες νωρίτερα, προς όφελος του Έλληνα άσου. 

Κι αυτό γιατί όπως έγινε γνωστό η ποινή του πρώην άσου του Παναθηναϊκού έπεσε στους 16 μήνες, θα ισχύσει έως τις 23 Ιουλίου και πλέον ανοίγει τον δρόμο στον έμπειρο φόργουορντ για την επιστροφή του στα παρκέ. Διότι μπορεί πλέον να επιστρέφει σε ρυθμό προπονήσεων άμεσα, φωνάζοντας παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την «επίσημη αγαπημένη».