Άνοιξε ο δρόμος για την επιστροφή Μήτογλου στον Παναθηναϊκό

Ντίνος Μήτογλου

i

Ντίνος Μήτογλου / © Intime

Άνοιξε ο δρόμος για την επιστροφή Μήτογλου στον Παναθηναϊκό

Ηλίας Λαλιώτης 16:41 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 16:42 - 05.07.2023

Ο Ντίνος Μήτογλου δικαιώθηκε από το CAS και ο Παναθηναϊκός, που περίμενε εδώ και καιρό την εξέλιξη της υπόθεσης, αναμένεται να κάνει την κίνησή του.

Ο Ντίνος Μήτογλου δικαιώθηκε στη δικαστική του μάχη για την υπόθεση ντόπινγκ, καθώς το CAS έριξε στους 16 μήνες την αρχική ποινή των 32 μηνών που του είχε επιβληθεί.

Είδηση που σκόρπισε ενθουσιασμό στις τάξεις του ελληνικού μπάσκετ, μιας και ο διεθνής φόργουορντ θα έχει το δικαίωμα να μπει σε παρκέ για προπονήσεις από τις 28 Ιουλίου και άρα να προετοιμαστεί και να αγωνιστεί κανονικά με την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο στις Φιλιππίνες.

Παράλληλα, όμως ανοίγει ο δρόμος και για την επιστροφή του στα παρκέ της EuroLeague, μιας και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως παρά την αποχή του εδώ και ενάμισι περίπου χρόνο, αποτελεί έναν από τους καλύτερους στη θέση του στην Ευρώπη.

Ο Μήτογλου, το συμβόλαιο του οποίου με την Αρμάνι Μιλάνο ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου, έκανε όλο αυτό το διάστημα ατομικές προπονήσεις και είναι πανέτοιμος και πεινασμένος να επιστρέψει ακόμα καλύτερος και να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Με τον Παναθηναϊκό, όπως σας έχει ήδη ενημερώσει σχετικά το Sportal, να έχει κάνει την απαραίτητη προεργασία με τον 27χρονο φόργουορντ-σέντερ και πλέον να βλέπει τον δρόμο της επιστροφής στο ΟΑΚΑ να ανοίγει διάπλατα. Το Τριφύλλι ήταν αυτό που του εκτόξευσε την καριέρα και όλο το προηγούμενο διάστημα έδειχνε στον παίκτη πως είναι το πλευρό του.

Ο Εργκίν Αταμάν έχει ανάψει με τη σειρά του το «πράσινο» φως για τον Ντίνο Μήτογλου και πλέον οι Πράσινοι αναμένεται να μπουν δυνατά στη μάχη απόκτησής του, καθώς το ενδιαφέρον αναμένεται να είναι μεγάλο. Και όχι μόνο από την Ελλάδα, με τον Ολυμπιακό να έχει ακουστεί ήδη ως πιθανός «μνηστήρας», αλλά και από το εξωτερικό.