Επιστροφή στις νίκες για τους Νάγκετς, οι Ράπτορς επικράτησαν των Θάντερ (vids)

Νίκολα Γιόκιτς

i

photo by Mitchell Leff / Getty Images / Ideal Images

Επιστροφή στις νίκες για τους Νάγκετς, οι Ράπτορς επικράτησαν των Θάντερ (vids)

Μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες ο Νίκολα Γιόκιτς επανέφερε την ισορροπία στους Νάγκετς που επικράτησαν με 119-110 στο Ντιτρόιτ - Οι Τορόντο Ράπτορς έφθασαν τις έξι σερί νίκες και το έκαναν εντυπωσιακά (129-111) κόντρα στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

O Νίκολα Γιόκιτς δεν έκανε triple double, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι Νάγκετς έχασαν και πάλι. Πήγαν στο Ντιτρόιτ προερχόμενοι από τέσσερις διαδοχικές ήττες, αλλά αυτή τη φορά νίκησαν με 119-100 βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 47-23 και συνεχίζουν την πορεία τους προς την κορυφή της Δύσης. 

Προς το παρόν, κατέκτησαν την κορυφή της υποπεριφέρειας. Με το ρεκόρ τους βρίσκονται στην πρώτη θέση του βορειοδυτικού ομίλου, καθώς ακόμα κι αν χάσουν όλα τα ματς που απομένουν (12 στον αριθμό) οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς ακόμα κι αν δεν χάσει ξανά δεν μπορεί να τους περάσει. 

Οι Πέισερς έριξαν... κρύο νεαρό στα πρόσωπα των Μπακς, ο Αντετοκούνμπο δεν αντέδρασε και νίκησαν στο Μιλγουόκι (vids)
NBA

05:59 - 17.03.2023

Οι Πέισερς έριξαν... κρύο νεαρό στα πρόσωπα των Μπακς, ο Αντετοκούνμπο δεν αντέδρασε και νίκησαν στο Μιλγουόκι (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φορτώθηκε νωρίς με φάουλ, βγήκε εκτός ρυθμού, πρόλαβε να σημειώσει 25 πόντους, αλλά οι Ινδιάνοι -παρά τις απουσίες τους- αιφνιδίασαν τους Μπακς και έφυγαν με τη νίκη από το Μιλγουόκι. Τα Ελάφια παραμένουν στην κορυφή της κατάταξης και έχουν 20 νίκες στα τελευταία 23 ματς.

Όσον αφορά στην αναμέτρηση με τους… αδιάφορους Πίστονς, ο Γιόκιτς είχε 30 πόντους, 10 ριμπάουντ και έχασε την «τριπλή» επίδοση μόνο για μία ασίστ. Αυτός ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης, την στιγμή που τα Πιστόνια απλώς πειραματίζονταν και είδαν τον Ρόντνεϊ ΜακΓκρούντερ να βάζει 20 πόντους.

Τορόντο - Οκλαχόμα: 128-111

Έκτη σερί νίκη για τους Ράπτορς

Ο Πασκάλ Σιάκαμ με 25 πόντους και 14 ριμπάουντ ήταν ο πρωταγωνιστής της έκτης συνεχόμενης νίκης των Τορόντο Ράπτορς, αυτή τη φορά, απέναντι στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Με αυτό τον τρόπο οι Καναδοί αναζωογονούν τη θέση τους στην κατάταξη, αλλά δεν μπορούν να στοχεύουν πιο μακριά από ένα πλασάρισμα στα play in

Κόντρα στους δυναμικούς και επικίνδυνους Θάντερ πάντως, έδειξαν χαρακτήρα και έφθασαν στο εντυπωσιακό 129-111. 

Πέραν του Σιάκαμ, ο Τζέικομπ Ποέλτλ ήταν και πάλι καθοριστικός με 16 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ ο Γκάρι Τρεντ Τζούνιορ είχε 23 πόντους, τέσσερις περισσότερους από τους Φρεντ ΒανΒλίτ και Σκότι Μπαρνς. Για την ομάδα της Οκλαχόμα ο Σάι Τζίλτζεους Αλεξάντερ με 29 πόντους, έκανε ό,τι μπορούσε, αλλά δεν ήταν δυνατόν ούτε καν να ανταγωνιστεί ένα σύνολο που κατευθυνόταν αποφασιστικά προς το πάνω του.