Ντόντσιτς: «Είμαι χαρούμενος στο Ντάλας, αλλά κάτι πρέπει να αλλάξει»

Λούκα Ντόντσιτς

i

©Twitter

Ντόντσιτς: «Είμαι χαρούμενος στο Ντάλας, αλλά κάτι πρέπει να αλλάξει»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 11:39 - 10.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:39 - 10.04.2023

Ο Λούκα Ντόντσιτς μίλησε για το μέλλον του και καθησύχασε τους φιλάθλους των Μάβερικς.

Οι Ντάλας Μάβερικς αποκλείστηκαν από την post season του NBA, με τη Λίγκα μάλιστα να ξεκινάει έρευνα για τις συνθήκες που οδήγησαν στην καθοριστική ήττα από τους Σικάγο Μπουλς. Παρόλα αυτά, ο Λούκα Ντόντσιτς δεν μοιάζει διατεθειμένος να αφήσει το Τέξας.

Ο Σλοβένος, ο οποίος πάντως μέσα στη σεζόν έχει ασκήσει έντονη κριτική στον σύλλογο για κάποιες από τις αποφάσεις που πάρθηκαν, μετά το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου, την ήττα από τους Σπερς με 138-117, τόνισε πως δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει. 

NBA Play Offs: Η διαδρομή των Μπακς και του Αντετοκούνμπο μέχρι το δαχτυλίδι - Ολόκληρος ο... χάρτης της post season
NBA

01:12 - 10.04.2023

NBA Play Offs: Η διαδρομή των Μπακς και του Αντετοκούνμπο μέχρι το δαχτυλίδι - Ολόκληρος ο... χάρτης της post season

To Μιλγουόκι θα αντιμετωπίσει στο ξεκίνημα των play offs τον χαμένο του Μαϊάμι-Ατλάντα ή τον νικητή του Τορόντο-Σικάγο. Μετά θα συναντήσει τον νικητή της σειράς Καβαλίερς-Νικς και αν προκριθεί στους τελικούς της Ανατολής εκεί θα βρεθεί με τους Σίξερς ή τους Νετς, τους Σέλτικς ή τον έβδομο τoυ play in - Στη Δύση Κλίπερς και Ουόριορς πήραν τα εισιτήρια, οι Λέικερς παίζουν στα... μπαράζ.

«Είμαι χαρούμενος εδώ, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας», είπε, ενώ σχολίασε και την απόφαση της ομάδας να αφήσει εκτός τους βασικούς παίκτες στο ματς με τους Μπουλς. «Δεν μου άρεσε αυτή η απόφαση. Αυτό είναι...», ήταν τα λόγια του.

Τέλος, πρόσθεσε πως: «Κάτι πρέπει να αλλάξει, σίγουρα. Πέρσι φτάσαμε στους τελικούς της Δύσης, το διασκεδάζαμε. Πάντα μιλούσα για τη χημεία που είχαμε, αλλά κάτι πρέπει να αλλάξει».