ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Πήρε την απόφασή του για τον Ντόρσεϊ ο Ιτούδης! (vid)
i

©InTime

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Πήρε την απόφασή του για τον Ντόρσεϊ ο Ιτούδης! (vid)

Γιάννης Πάλλας 23:33 - 07.07.2023

Ο Τάϊλερ Ντόρσεϊ υπολογίζεται σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal κανονικά στο ρόστερ της Φενέρμπαχτσε για τη νέα χρονιά από τον Δημήτρη Ιτούδη

Δεν το κουνάει από τη Φενέρμπαχτσε ο Τάϊλερ Ντόρσεϊ, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal! Ο διεθνής γκαρντ της Τουρκικής ομάδας, υπολογίζεται κανονικά στα αγωνιστικά πλάνα του Δημήτρη Ιτούδη για τη νέα χρονιά και φαίνεται πως μπαίνει τελεία και παύλα στο θέμα της μετακίνησης του σε οποιοδήποτε σύλλογο. Ακόμη και ελληνικό.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έχει συμβόλαιο με την Φενέρμπαχτσε και για την επόμενη χρονιά κάτι που ο ίδιος αξίωνε και μάλιστα με υψηλές αποδοχές προκειμένου να υπογράψει όταν είχε ενδιαφερθεί η τουρκική ομάδα και δεν πρόκειται να υπάρξει καμία διαφοροποίηση.

Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν σκοπεύει να αφήσει ελεύθερο έναν από τους πλέον αξιόπιστους και σπάνιους σουτέρ στα ευρωπαϊκά γήπεδα για να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του. Για την ακρίβεια, πρώτα θα έβρισκε τον παίκτη και στη συνέχεια θα προχωρούσε στην αποδέσμευση του.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Έλληνας τεχνικός προχωράει το σχεδιασμό της ομάδας του υπολογίζοντας ΚΑΝΟΝΙΚΑ τον Τάϊλερ Ντόρσεϊ.

Μπορεί στους ημιτελικούς με την Αναντολού Εφές στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε να μην χρησιμοποιήθηκε αρκετά, αλλά αυτό δεν είχε να κάνει σε καμία περίπτωση με το ρόλο του στην ομάδα. 

Ο Ταβάρες είναι η αιτία! (vid)
LIGA ENDESA

20:53 - 07.07.2023

Ο Ταβάρες είναι η αιτία! (vid)

Η Ρεάλ δεν «ματσάρισε» τις προτάσεις της Μπαρτσελόνα για τους Γουίλι και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, καθώς αποτελεί προτεραιότητα η επέκταση του συμβολαίου του Έντι Ταβάρες

Ο Ιτούδης εμπιστεύεται απόλυτα τον παίκτη του και το δείχνει αυτό διατηρώντας τον στο ρόστερ και μάλιστα με πολύ σημαντικό ρόλο στην ανανεωμένη περιφερειακή γραμμή που θα πλαισιωθεί όπως όλα δείχνουν και από τον Κώστα Σλούκα.