Trash talking στον Κάνααν, ματιές στον πάγκο και χαμόγελα ειρωνείας: Ο Ντόρσεϊ γύρισε στο ΣΕΦ και μόνο προκαλούσε

Trash talking στον Κάνααν, ματιές στον πάγκο και χαμόγελα ειρωνείας: Ο Ντόρσεϊ γύρισε στο ΣΕΦ και μόνο προκαλούσε

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:50 - 10.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:56 - 10.05.2023

Ο Ντόρσεϊ με τον Κάνααν είχαν ανοίξει... βεντέτα κατά την διάρκεια της σειράς των Playoffs της Euroleague.

Η σειρά των Playoffs της Euroleague ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φενέρμπαχτσε είχε μπόλικη ένταση, πράγμα λογικό, καθώς το Final 4 του Κάουνας κρινόταν στο παρκέ ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι οποίες τα έδωσαν όλα και μας χάρισαν σπουδαίο θέαμα..

Ο Ολυμπιακός εν τέλει ήταν η ομάδα που θριάμβευσε και μετά από μια συγκλονιστική σειρά, «καθάρισε» την πρόκριση στο πέμπτο ματς και πλέον ετοιμάζεται για το ταξίδι στο Κάουνας.

Βέβαια και τα νεύρα δεν έλειψαν από αυτή τη σειρά.

Σε πολλούς έκανε εντύπωση η αντιμετώπιση που είχε στη σειρά ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να αντιδρά έντονα στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και να πανηγυρίζει υπέρ του δέοντος κάθε καλάθι του.

Μετά το δεύτερο παιχνίδι, όταν με καλάθι του η Φενέρ κλείδωσε το «διπλό», εκείνος αντέδρασε χαιρετώντας το ΣΕΦ. Το Sportal τον είχε ρωτήσει μετά το πρώτο αγώνα για την αντίδρασή του, με τον ίδιο πάντως να απαντά κάπως... διπλωματικά.

«Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό, επειδή όταν κερδίζουν κάνουν και εκείνοι διάφορες χειρονομίες. Δεν έχει σημασία. Οι παίκτες το κάνουν αυτό. Δεν ήταν κάτι επί τούτου. Είμαι απλά χαρούμενος που πήραμε τη νίκη».

Θυμηθείτε όλη την συνέντευξη του Τάιλερ Ντόρσεϊ στην κάμερα του Sportal μετά το Game 2:

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στο Sportal: «Δε με ενδιαφέρει ποιος είναι απέναντι - Θέλω από τους οπαδούς μας τον ίδιο θόρυβο με αυτούς του Ολυμπιακού»
EUROLEAGUE

14:38 - 30.04.2023

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στο Sportal: «Δε με ενδιαφέρει ποιος είναι απέναντι - Θέλω από τους οπαδούς μας τον ίδιο θόρυβο με αυτούς του Ολυμπιακού»

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μίλησε στο Sportal για την επιστροφή του στο ΣΕΦ, τον κόσμο του Ολυμπιακού και τις σχέσεις με τους πρώην συμπαίκτες του, ενώ αναφέρθηκε και στα όσα περιμένει να ζήσει στην Πόλη τις επόμενες ημέρες για υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς.

Το Sportal έκανε πιο εκτενές ρεπορτάζ πάνω στις αντιδράσεις του Τάιλερ Ντόρσεϊ και έχει το παρασκήνιο.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ λοιπόν, είχε ανοίξει μιας μορφής... κόντρα με τον Αϊζάια Κάνααν. Κατά την διάρκεια των αγώνων προσπαθούσε να μπει στο μυαλό του παίκτη του Ολυμπιακού με το... Trash talking να είναι και αυτό μέσα στο παιχνίδι.

Παρόλα αυτά, ο Κάνααν ήταν από τους πολύ θετικούς της σειράς και έδειξε ότι δεν επιρρεάζεται από αυτό, με τον Ντόρσεϊ από πλευράς του να είναι καταπληκτικός στα ματς της Τουρκίας, αλλά να μην καταφέρνει να μείνει στο ίδιο επίπεδο και στα τρία ματς στο ΣΕΦ.