Σοκ για τον Μπέικον: Νεκρός ο αδερφός του από πυροβολισμό

Ντουέιν Μπέικον

i

© Intime

Σοκ για τον Μπέικον: Νεκρός ο αδερφός του από πυροβολισμό

Sportal newsroom 08:44 - 01.08.2023

Δύσκολες ώρες για τον Ντουέιν Μπέικον, ο οποίος «έχασε» τον αδερφό του, έπειτα από πυροβολισμό που δέχτηκε.

Ο Ντουέιν Μπέικον πέρασε για λίγο από τη χώρα μας, φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2022-23. Ο Αμερικανός άσος δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη σεζόν στα πράσινα και πλέον βρίσκεται στην πατρίδα του, τις ΗΠΑ.

Τις τελευταίες ώρες όμως βιώνει δύσκολες στιγμες. Αυτό γιατί ο αδερφός του, Ραχίμ Μπέικον, βρέθηκε νεκρός καθώς δέχτηκε πυροβολισμό, έπειτα από πάρτι που διοργάνωσε στο Λέικλαντ τα ξημερώματα της Τρίτης. 

Ο Ραχίμ Μπέικον γιόρταζε την κυκλοφορία του νέου δίσκου του και μαζί του βρισκόταν και ο αδερφός του για τον λόγο αυτό. Παρ' όλα αυτά το πάρτι δεν πήρε την επιθυμητή τροπή, καθώς ο ιδιοκτήτης του χώρου που διοργανώθηκε το πάρτι ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να το λήξουν, ακολουθώντας τους κανονισμούς της περιοχής.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να δημιουργηθεί ένταση και να πέσουν πυροβολισμοί, με τον Ραχίμ Μπέικον να πέφτει νεκρός παό μια σφαίρα. Μάλιστα η αστυνομία προχώρησε ήδη σε πρασαγωγές, ενώ στο χώρο βρέθηκε και το όπλο το οποίο αφαίρεσε τη ζωή του Αμερικανού ράπερ.

Ο αδερφός του Μπέικον, Ραχίμ, ήταν ένας από τους πιο γνωστούς ράπερ στις ΗΠΑ, έχοντας σημαντική πορεία τα τελευταία χρόνια, ενώ διατηρούσε και κανάλι στο YouTube όπου προωθούσε τη δουλειά του.