Σάλος στην Τουρκία: Ο Σέρβος προπονητής της Μπεσίκτας έδειξε τα γεννητικά του όργανα στον πάγκο της πρώην του ομάδας (vid)

Σάλος στην Τουρκία: Ο Σέρβος προπονητής της Μπεσίκτας έδειξε τα γεννητικά του όργανα στον πάγκο της πρώην του ομάδας (vid)

Sportal newsroom 09:41 - 29.01.2024 / Ανανεώθηκε: 20:37 - 29.01.2024

Το τρίτο ημίχρονο του αγώνα της Μπεσίκτας κόντρα στην Μπούρσασπορ είναι γεμάτο, με τον Ντούσαν Αλιμπίγιεβιτς να πρωταγωνιστεί, καθώς η κάμερα τον «συνέλαβε» να κάνει άσεμνες χειρονομίες προς τον πάγκο της ομάδας από την Προύσα.

Σε... βεντέτα έχει εξελιχθεί η σχέση ανάμεσα σε Ντούσαν Αλιμπίγιεβιτς και Μπούρσασπορ. Ο Σέρβος προπονητής κάθισε στην άκρη του πάγκου στην πιο «χρυσή» στιγμή του συλλόγου, όμως πλέον με την φυγή του, αποτελούν παρελθόν και οι λαμπρές στιγμές που έζησαν μαζί οι δύο πλευρές.

Αυτό φάνηκε και κατά την επιστροφή του στην Προύσα, ως αντίπαλος, που το κοινό τον αποδοκίμασε έντονα, ενώ έγινε ακόμα πιο ξεκάθαρο στο παιχνίδι της Μπεσίκτας κόντρα στην Μπούρσασπορ, στην Besiktas Akatlar Arena. Σε ένα παιχνίδι που οι «ασπρόμαυροι» ήταν καταιγιστικοί και επικράτησαν με 88-59, κάνοντας επίδειξη ισχύος.

Ο Σέρβος προπονητής, που βρίσκεται σε ανοιχτή διαμάχη με την ομάδα, κατά τη διάρκεια του αγώνα έκανε άσεμνες χειρονομίες προς τον πάγκο της Μπούρσασπορ, ξεσηκώνοντας αντιδράσεις. Μάλιστα υπάρχουν και σχετικά βίντεο που δείχνουν τον έμπειρο κόουτς να ανοίγει διάλογο με τον πάγκο της ομάδας από την Προύσα.

Δείτε τα χαρακτηριστικά στιγμιότυπο στο βίντεο που ακολουθεί και έχει προκαλέσει θύελλα συζητήσεων στην Τουρκία.