Επιβεβαίωση Sportal: Η Παρτιζάν ανακοίνωσε επίσημα τον Ντόζιερ!

Επιβεβαίωση Sportal: Η Παρτιζάν ανακοίνωσε επίσημα τον Ντόζιερ!

Sportal newsroom 23:57 - 12.08.2023 / Ανανεώθηκε: 00:00 - 13.08.2023

Παίκτης της Παρτιζάν είναι πλέον ο Πι Τζέι Ντόζιερ, καθώς ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sportal.

Με τη φανέλα της Παρτιζάν θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Πι Τζέι Ντόζιερ, που ανακοινώθηκε επίσημα το βράδυ του Σαββάτου (12/8) από την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς!

Οι δυο πλευρές είχαν συμφωνήσει το προηγούμενο διάστημα, όπως σας είχε ενημερώσει το Sportal και απέμεναν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal, το οποίο είναι πλέον γεγονός. Ο Ντόζιερ μαζί με τον Κέβιν Πάντερ δημιουργούν ένα δίδυμο υψηλού επιπέδου ππου θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει στο έπακρο ο «Ζοτς» τη νέα σεζόν.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Πι Τζέι Ντόζιερ, επισήμανε: «Είναι η πρώτη μου φορά που εγκαταλείπω τις Ηνωμένες Πολιτείες, οπότε ήμουν λίγο νευρικός στην αρχή. Ωστόσο, καθώς είχα ακούσει μόνο καλά λόγια για την πόλη, η νευρικότητα γρήγορα μετατράπηκε σε ενθουσιασμό. Άκουσα για το κλαμπ ότι ήταν το το καλύτερο μέρος για να παίξεις με τον καλύτερο προπονητή, γι' αυτό είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω για έναν τέτοιο σύλλογο και έναν τέτοιο προπονητή.

Η θέση που μου αρέσει περισσότερο είναι αυτή από την οποία μπορώ να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα μου. Παίζω με μεγάλη αυτοπεποίθηση σε τρεις θέσεις και είμαι περήφανος για αυτό. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω μπροστά σε οπαδούς που έχω ακούσει ότι είναι ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει το μπάσκετ σε όλο τον κόσμο. Θα φέρω πολύ πάθος και ενθουσιασμό στο παιχνίδι της ομάδας μας».

Ο 27χρονος γκαρντ θα παίξει για πρώτη φορά στην Ευρώπη, καθώς έχει σπουδαία καριέρα στο ΝΒΑ, όπου αγωνίστηκε με τους Θάντερ, Σέλτικς, Νάγκετς και τους Κινγκς. Στο Ντένβερ έκανε και την καλύτερή του σεζόν το 2020-21, έχοντας 7,7 πόντους και 3,6 ριμπάουντ σε 21 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Πέρσι έπαιξε ελάχιστα παιχνίδια με το Σακραμέντο και κυρίως αγωνίστηκε στη G-League με τους Αϊόβα Γουλβς, μετρώντας 17 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ.