Ισπανικό δημοσίευμα συνδέει τον Μάικ Τζέιμς (και) με την Ρεάλ Μαδρίτης

Μάικ Τζέιμς

i

© Intime

Ισπανικό δημοσίευμα συνδέει τον Μάικ Τζέιμς (και) με την Ρεάλ Μαδρίτης

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:35 - 12.08.2023 / Ανανεώθηκε: 23:36 - 12.08.2023

Ο Μάικ Τζέιμς παραμένει το μεγάλο σίριαλ των ημερών, με δημοσίευμα από την Ισπανία να τον συνδέει και με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μάικ Τζέιμς αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της Euroleague, με τον μέλλον του να παραμένει ένα μυστήριο για όλη την Ευρώπη.

Ο ίδιο, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα της Μονακό και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, με τον Ολυμπιακό να μοιάζει ιδανική περίπτωση, καθώς ο ίδιος αγαπάει την Ελλάδα και θα ταιριάξει άψογα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και το πλάνο του. Είναι όμως ο Ολυμπιακός η μόνη ομάδα που «παίζει» για τον Μάικ Τζέιμς;

Όπως αναφέρει το defensacentral, οπαδικό μέσο της Ισπανίας που ασχολείται αποκλειστικά με την Ρεάλ Μαδρίτης, η πρωταθλήτρια Ευρώπη θα μπορούσε επίσης να είναι μια περίπτωση για το μέλλον του Μάικ Τζέιμς.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Τζέιμς έχει ενημερώσει τους εκπροσώπους του πως θα ήθελε να παίξει για την Ρεάλ Μαδρίτης και πως μάλιστα είναι διατεθημένος να ρίξει το κασέ του στο 1,5 εκατομμύριο, προκειμένου να γίνει η μεταγραφή και να γίνει κάτοικος Ισπανίας.

Παράλληλα βέβαια τονίζεται στο άρθρο πως η Ρεάλ στην παρούσα φάση δεν θα ήθελε έναν παίκτη σαν τον Τζέιμς, ο οπίος μπορεί να αποτελέσει δυναμίτη στα αποδυτήρια και έτσι το κείμενο κλείνει τονίζοντας πως «Αμερικανός πόιντ γκαρντ φαίνεται πως πρέπει να αναζητήσει νέο προορισμό».

Ποιο ήταν το μήνυμα της Μονακό προς τον Μάικ Τζέιμς και τον Ολυμπιακό!
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

23:12 - 11.08.2023

Ποιο ήταν το μήνυμα της Μονακό προς τον Μάικ Τζέιμς και τον Ολυμπιακό!

Το θέμα του Μάικ Τζέιμς κυριαρχεί στην μπασκετική επικαιρότητα και το βράδυ της Παρασκευής (11/8) παίχτηκε ακόμα ένα επεισόδιο στο σίριαλ για το μέλλον του Αμερικανού και μάλιστα σε… δημόσια θέα.

Όσο οι εξελίξεις τρέχουν πάντως, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να παρακολουθεί στενά την υπόθεση και είναι έτοιμος να κάνει την κίνησή του, εφόσον πάντα ο Μάικ Τζέιμς μείνει ελεύθερος από την Μονακό.

Tags: