Απάντηση – έπος: Φίλαθλος του Ολυμπιακού απαίτησε από τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να του πει νεότερα για τον Μάικ Τζέιμς! (pic)

Μάικ Τζέιμς, Τόμας Ουόκαπ

i

© Intime

Απάντηση – έπος: Φίλαθλος του Ολυμπιακού απαίτησε από τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να του πει νεότερα για τον Μάικ Τζέιμς! (pic)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:29 - 12.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:34 - 12.08.2023

Μπορεί ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο να είναι ειδικός για τις μεταγραφικές υποθέσεις στο ποδόσφαιρο, ωστόσο ένας φίλος του Ολυμπιακού απαίτησε να μάθει από τον έγκριτο δημοσιογράφο τις εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Μάικ Τζέιμς.

Το φετινό καλοκαίρι υπήρξε και θα υπάρχει τεράστια κινητικότητα σε ότι αφορά τις μεταγραφικές εξελίξεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Εκτός από το σίριαλ που έχει ξεκινήσει με το μέλλον του Εμπαπέ, μεγάλες διαστάσεις πήρε και η υπόθεση του Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος επιθετικός αποτέλεσε τον ηγέτη της Τότεναμ για πολλά χρόνια, ωστόσο η κρούση της Μπάγερν Μονάχου τον οδήγησε να πει το δύσκολο «αντίο» στην ομάδα που τον καθιέρωσε.

Συγκεκριμένα, ένα από τα σίριαλ του φετινού καλοκαιριού έφτασε επιτέλους στο τέλος του. Η Μπάγερν Μονάχου κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση της Τότεναμ και απέκτησε τον Χάρι Κέιν με ένα ποσό ύψους 110 εκατομμυρίων ευρώ μαζί με τα μπόνους. Ο 30χρονος φορ αν και είχε ενδοιασμούς, τελικά πήρε τη μεγάλη απόφαση και ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στους Βαυαρούς, στους οποίους και θα ανήκει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Εκτός από τον σύλλογο της Γερμανίας, την είδηση επιβεβαίωσε και ο μετρ των μεταγραφών, Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Μέσω των social media, ο έγκριτος δημοσιογράφος έκανε γνωστή μία από τις «βόμβες» του καλοκαιριού, ωστόσο αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ένα σχόλιο κάτω από το tweet.

Πιο αναλυτικά, ένας φίλος του Ολυμπιακού απαίτησε να μάθει τι γίνεται με τον Μάικ Τζέιμς, ο οποίος σύμφωνα με τις φήμες βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό. Μπορεί ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο να μην είναι ειδικός για τις μεταγραφές στο μπάσκετ, ωστόσο ο οπαδός των Πειραιωτών θέλησε να δείξει το... άγχος του για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

«Ο Τζέιμς έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό»

Μάικ Τζέιμς και Ολυμπιακός έχουν συμφωνήσει σε όλα, σύμφωνα με δημοσίευμα από το εξωτερικό. Συγκεκριμένα ο Ισραηλινός δημοσιογράφος Αρέλ Γκινσμπέρ γράφει πως «οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μάικ Τζέιμς και ο Ολυμπιακός έχουν συμφωνήσει για τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του». 

Ποιο ήταν το μήνυμα της Μονακό προς τον Μάικ Τζέιμς και τον Ολυμπιακό!
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

23:12 - 11.08.2023

Ποιο ήταν το μήνυμα της Μονακό προς τον Μάικ Τζέιμς και τον Ολυμπιακό!

Το θέμα του Μάικ Τζέιμς κυριαρχεί στην μπασκετική επικαιρότητα και το βράδυ της Παρασκευής (11/8) παίχτηκε ακόμα ένα επεισόδιο στο σίριαλ για το μέλλον του Αμερικανού και μάλιστα σε… δημόσια θέα.

Στην ΚΑΕ Ολυμπιακός τονίζουν πως ο σύλλογος δεν ασχολείται με παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως θα περιμένει να μείνει ελεύθερος από την Μονακό ο Τζέιμς ώστε να κινηθεί για την απόκτησή του.