Πυροδοτείται το «μπαμ»: «Κοντά στο διαζύγιο Μονακό και Τζέιμς»

Μάικ Τζέιμς

i

© Intime

Πυροδοτείται το «μπαμ»: «Κοντά στο διαζύγιο Μονακό και Τζέιμς»

Γιώργος Γαβριλάκης 18:18 - 11.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:38 - 11.08.2023

Από την Ιταλία προκύπτει η ενημέρωση για την πρακτική εφαρμογή της φήμης περί αποδέσμευσης του Μάικ Τζέιμς από την Μονακό. Κάτι που προφανώς εντάσσει τον Ολυμπιακό ως την ομάδα που έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να τον αποκτήσει.

Η φετινή θερινή μεταγραφική διαδικασία έχει σίριαλ που ούτε οι πιο ευφάνταστοι σεναριογράφοι δεν θα μπορούσαν να συλλάβουν. Αφού ο Νίκολα Μίροτιτς μετά την αναστάτωση που προκάλεσε σε όλη την Ευρώπη πριν καταλήξει στην Αρμάνι Μιλάνο έκανε την επιλογή του, ο Αύγουστος ανήκει στον Μάικ Τζέιμς, τις φήμες, τα σενάρια και τους... καπνούς που έχουν δημιουργηθεί ως προς το μέλλον του. 

Ο Ολυμπιακός είχε ενημερώσει πως δεν ασχολείται με παίκτες που έχουν συμβόλαιο, μόνο που από την Ιταλία και τον δημοσιογράφο Ματέο Αντρεάνι, προκύπτει ότι «ο Μάικ Τζέιμς και η Μονακό είναι κοντά στο να συμφωνήσουν τη λύση της συνεργασίας τους»

Μάλιστα προσθέτει πως η ομάδα του Πριγκιπάτου «βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση ενός παίκτη» που θα αντικαταστήσει τον 33χρονος Αμερικανό. Ίσως βέβαια όχι τον ρόλο του και σε καμία περίπτωση αθλητή με τα ίδια χαρακτηριστικά, καθώς διαθέτει ήδη πολλούς και ταλαντούχους γκαρντ με έφεση στο σκοράρισμα. Και κυρίως διαθέτει τον Κέμπα Ουόκερ! 

Το θέμα βέβαια, δεν είναι τι θα κάνει η Μονακό, αλλά πως θα συμπεριφερθεί ο Ολυμπιακός. Αν ολοκληρωθεί η αποδέσμευση, οι θεωρητικές φήμες που εμπλέκουν την ομάδα του Πειραιά με την υπόθεση του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού θα τοποθετηθούν σε ρεαλιστική βάση και ίσως υπάρξουν άμεσα εξελίξεις. 

Ο Ολυμπιακός αναζητά έναν γκαρντ με πλούσια προσόντα, τον αναζητά, κοιτάει στο ΝΒΑ, αλλά και προς όλες τις κατευθύνσεις και από τη στιγμή που ο Τζέιμς βρεθεί στην ελεύθερη αγορά η ζήτησή του θα είναι μεγάλη, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν προτεραιότητα, λόγω... ανάγκης.