«Εγκατέλειψε τον Ναν και πάει δυνατά για Τζέιμς ο Ολυμπιακός»

Μάικ Τζέιμς

i

Μάικ Τζέιμς/ ©Intime

«Εγκατέλειψε τον Ναν και πάει δυνατά για Τζέιμς ο Ολυμπιακός»

Νίκος Καλαμπάκας 15:38 - 10.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:39 - 10.08.2023

Δημοσίευμα στη Σερβία υποστηρίζει ότι νούμερο ένα στόχος του Ολυμπιακού για τη θέση των γκαρντ, είναι ο Μάικ Τζέιμς.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει καλύψει ακόμα το κενό του Κώστα Σλούκα στο ρόστερ του και νέο δημοσίευμα από το εξωτερικό αναφέρει ότι η ελληνική ομάδα έχει κάνει... all in για την περίπτωση του Μάικ Τζέιμς.

Στο μεγάλο λιμάνι της χώρας δεν υπάρχει βιασύνη για να κλείσει το ρόστερ. Οι Πειραιώτες εξετάζουν κάθε διαθέσιμη λύση, ωστόσο η αλήθεια είναι πως η περίπτωση που εξιτάρει τους ερυθρόλευκους περισσότερο από κάθε άλλη, είναι αυτή του Μάικ Τζέιμς.

Ο γκαρντ της Μονακό έχει φάει με το... κουτάλι τα γήπεδα της Euroleague και φαντάζει για πολλούς λόγους η ιδανική μεταγραφή, ώστε να ολοκληρωθούν οι καλοκαιρινές κινήσεις του Ολυμπιακού.

Αν και η ίδια η ομάδα διέψευσε τις επαφές με τον παίκτη, αφού αυτός δεσμεύεται από συμβόλαιο, τα δημοσιεύματα που αφορούν πιθανή συνεργασία των δύο πλευρών, ολοένα και αυξάνονται.

Σήμερα (10/8) ήταν η σειρά της σερβικής ιστοσελίδας telesport να αφιερώσει λίγο χώρο για τους φιναλίστη της Euroleague. Οι Σέρβοι υποστηρίζουν ότι η ελληνική ομάδα είχε κάνει πρόταση στον Κέντρικ Ναν, η οποία θα του απέφερε έξι εκατομμύρια για δύο χρόνια.

Όμως ο ίδιος θέλει να περιμένει μήπως κάποια ομάδα από το ΝΒΑ ενδιαφερθεί για εκείνον κι έτσι ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξετάζει την περίπτωση του Μάικ Τζέιμς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, Ολυμπιακός και παίκτης τα έχουν βρει σε όλα και απομένει η συγκατάθεση της Μονακό. Για να συμβεί αυτό, η ομάδα του Πειραιά θα πρέπει να αποζημειώσει με ένα ποσό γύρω στο ένα εκατομμύριο τους Γάλλους.

Ο Γιαννακόπουλος «υποβίβασε» τον Τζέιμς στο instagram - Τον έκανε unfollow στο βασικό του προφίλ, τον διατηρεί στο δεύτερο
EUROLEAGUE

19:21 - 09.08.2023

Ο Γιαννακόπουλος «υποβίβασε» τον Τζέιμς στο instagram - Τον έκανε unfollow στο βασικό του προφίλ, τον διατηρεί στο δεύτερο

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν ακολουθεί πλέον τον Μάικ Τζέιμς, κίνηση μπορεί να λέει πολλά για την εξέλιξη της υπόθεσης του παίκτη με τον Ολυμπιακό.

Μένει μόνο να δούμε αν αληθεύουν οι φήμες, οι οποίες ολοένα και αυξάνονται, ή αν ο καπνός δεν θα συνοδευτεί από φωτιά... Το σίγουρο πάντως είναι ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν ασχοληθεί έντονα με τον παίκτη, όμως η μεταγραφή του δεν εξαρτάται ούτε από τον ίδιο, ούτε από αυτούς. Η Μονακό έχει τον τελευταίο λόγο και άπαντες κρέμονται από τα χείλη της...