Έμεινε Απόλλωνα ο Φιλιππάκος

Ο Παναγιώτης Φιλιππάκος

i

©InTime

Έμεινε Απόλλωνα ο Φιλιππάκος

Ο Πάνος Φιλιππάκος θα παραμείνει για ακόμα μια σεζόν κάτοικος Πάτρας, με τον 29χρονος φόργουορντ να υπογράφει νέο συμβόλαιο με τον Απόλλωνα.

Ο Πάνος Φιλιππάκος δεν το κουνάει από τον Απόλλωνα!

Ο 29χρονος φόργουορντ συμφώνησε με την ομάδα της Πάτρας και για ακόμα μια σεζόν θα είναι κάτοικος Αχαΐας, με τον ίδιο και τον σύλλογο δίνουν τα χέρια και να συνεχίζουν μαζί για ακόμα μια σεζόν.

Την περασμένη σεζόν ο Πάνος Φιλιππάκος μετακόμισε στον Απόλλωνα στα μέσα της σεζόν, έχοντας πρότινος αποχωρήσει από την ΑΕΚ, με τον Αθηναίο φόργουορντ να μετράει 5.6 πόντους και 4.4 ριμπάουντ στα 12 ματς που έδωσε με τους Μελανόλευκους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Πάτρας για τον Πάνο Φιλιππάκο:

Μέλος της οικογένειας του Απόλλωνα θα είναι και τη σεζόν 2023-24 ο Παναγιώτης Φιλιππάκος (2,02 μ., 1994).

Ο Παναγιώτης Φιλιππάκος εντάχτηκε την περυσινή σεζόν κατά τη χειμερινή περίοδο στην οικογένεια μας και σε 12 παιχνίδια αγωνιζόμενος στη Basket League με την ομάδα μας είχε μ.ο. 5,6 πόντους και 4,4 ριμπάουντ μένοντας στο παρκέ για 17,7 λεπτά. Συνολικά είχε 15/33 δίποντα με 45,5%, 7/17 τρίποντα με 41,2% και 16/22 βολές με 72,7%.

Έχει σημαντική εμπειρία από τη Basket League με θητεία σε Πανιώνιο, Περιστέρι και ΑΕΚ.

Πέτρος Φιλιππάκος © Intime

Μάλιστα με τον «δικέφαλο» του Νότου τη σεζόν 2021-22, είχε μ.ο. 3,1 πόντους και 2,3 ριμπάουντ σε σχεδόν 9 λεπτά συμμετοχής σε 22 παιχνίδια της Basket League.

Ο Χρήστος Σαλούστρος στο Sportal: «Έχω τεράστιο κίνητρο, να βοηθήσω τον Απόλλωνα Πάτρας να πετύχει»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:40 - 24.07.2023

Ο Χρήστος Σαλούστρος στο Sportal: «Έχω τεράστιο κίνητρο, να βοηθήσω τον Απόλλωνα Πάτρας να πετύχει»

Ο Απόλλων Πατρών έκανε δικό του τον Χρήστο Σαλούστρο για τα επόμενα δύο χρόνια και ο έμπειρος φόργουορντ μίλησε στο Sportal για την απόφασή του να μετακομίσει στην αχαϊκή πρωτεύουσα, ενώ έθεσε τους στόχους του για τη νέα προσπάθεια.

Παναγιώτη να έχεις υγεία, γνωρίζεις καλά ότι με τον κόσμο στο πλευρό μας θα πετύχουμε πολλά, θα ξεπεράσουμε εμπόδια και στο τέλος όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε μεγάλες νίκες για να φτάσουμε στην εκπλήρωση των στόχων μας.