Κράτησε τον Κογιώνη ο Απόλλων Πατρών

Κράτησε τον Κογιώνη ο Απόλλων Πατρών

Sportal newsroom 15:37 - 12.08.2023

Μετά τον Τηλέμαχο Βησσαρίου ο Απόλλων Πατρών κράτησε στο ρόστερ του για την ερχόμενη σεζόν και τον Γιώργο Κογιώνη.

Το ρόστερ του Απόλλωνα Πάτρας παίρνει την τελική μορφή του σταδιακά, με την ομάδα του Νίκου Βετούλα να ετοιμάζεται για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι Πατρινοί μάλιστα κράτησαν ένα ακόμα μέλος του ρόστερ της σεζόν 2022-23.

Ο Τηλέμαχος Βησσαρίου συνεχίζει στην αχαϊκή πρωτεύουσα, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Γιώργο Κογιώνη. Η ομάδα της Πάτρας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Έλληνα άσο, διατηρώντας ένα ακόμα κομμάτι του ροτέισιον ενόψει της νέας σεζόν.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Πάτρας αναφέρει:

Μέλος της οικογένειας του Απόλλωνα θα είναι και την περίοδο 2023-2024 ο πατρινός νεαρός φόργουορντ, Γιώργος Κογιώνης (2001, 2,02 μ.).

Ο Γιώργος τα τελευταία χρόνια είναι μαζί μας έχοντας συγκεκριμένο ρόλο και πάντα κάνει βήματα προόδου βοηθώντας την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Την περίοδο που πέρασε αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Basket League μένοντας στο παρκέ μ.ο. σχεδόν 5 λεπτά.

Γιώργο να έχεις υγεία, συνέχισε να έχεις πίστη σε αυτό που κάνεις και να είσαι σίγουρος ότι όπως συμβαίνει πάντα, έτσι και τη νέα χρονιά μαζί με τον κόσμο μας θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες για να πανηγυρίσουμε σημαντικές διακρίσεις και μεγάλες νίκες!