Εξετάζει τον Τάιλερ Πέρσονς ο Απόλλων Πατρών

Εξετάζει τον Τάιλερ Πέρσονς ο Απόλλων Πατρών

Χρήστος Τσάλτας 09:48 - 05.08.2023

Ο Απόλλων Πατρών ρίχνει το βάρος στην αναζήτηση ενός πλέι μέικερ και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal η ομάδα της Πάτρας εξετάζει την περίπτωση του Αμερικανού Τάιλερ Πέρσονς.

Μετά τις μεταγραφές των Τι Τζέι Σταρκς, Μαλίκ Όσμπορν και Ντιλέινι Μπλέιλοκ, το βάρος πλέον πέφτει στην αναζήτηση πλέι μέικερ στον Απόλλωνα Πάτρας. Ο Νίκος Βετούλας και οι συνεργάτες του έχουν σηκώσει μανίκια και ήδη έχουν εντοπίσει περιπτώσεις που απασχολούν την ομάδα της Πάτρας αυτό το καλοκαίρι.

Τις τελευταίες ώρες μάλιστα ένα όνομα είναι αυτό που ξεχωρίζει στη λίστα του Πατρινού προπονητή για τη θέση «1» στους «μελανόλευκους». Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως ο Τάιλερ Πέρσονς είναι μια περίπτωση που εξετάζεται ενδελεχώς στον Απόλλωνα ενόψει της νέας σεζόν.

Ο 27χρονος γκαρντ είναι απόφοιτος του BalL State, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε σε Ολλανδία (Λέιντεν), Γερμανία (Βίρτζμπουργκ), αλλά και Πολωνία (Τορούν, Γκιλβίτσε). Την εζόν 2022-23 φόρεσε τη φανέλα της Σαλόν, αγωνιζόμενος στην δεύτερη κατηγορία Γαλλίας, όμως το β' μισό της σεζόν τον βρήκε στην Πολωνία με την Τορούν, όπου μέτρησε 17,7 πόντους, 4,7 ριμπάουντ και 8,3 ασίστ κατά μέσο όρο.

Διακρίνεται για το «διάβασμα» του παιχνιδιού του, αλλά και την ικανότητά του να πασάρει σε σωστό χρόνο. Είναι παίκτης που πρώτα θα σκεφτεί την πάσα και έπειτα θα προσπαθήσει να εκτελέσει φάσεις για τον εαυτό του. Αυτά είναι στοιχεία που αρέσουν στον Βετούλα, που έχει βάλει την περίπτωσή του στη λίστα το φετινό καλοκαίρι.