Ο Άντριους μετά το αποτυχημένο πέρασμα από τον Παναθηναϊκό επέστρεψε στην Μπούρσασπορ (vid)

Άντριου Άντριους

i

Intime

Ο Άντριους μετά το αποτυχημένο πέρασμα από τον Παναθηναϊκό επέστρεψε στην Μπούρσασπορ (vid)

Ο Άντριου Άντριους λιγότερο από μία εβδομάδα μετά την αποδέσμευσή του από τον Παναθηναϊκό υπέγραψε συμβόλαιο με την τούρκικη Μπούρσασπορ, την οποία πέρσι οδήγησε στον τελικό του Eurocup.

Ούτε μία εβδομάδα δεν έμεινε… άνεργος ο Άντριου Άντριους. Ο Παναθηναϊκός μετά κόπων και βασάνων κατάφερε να αποδεσμεύσει τον Αμερικανό γκαρντ, σε μία προσπάθεια που κράτησε μήνες, είχε συγκρούσεις και ολοκληρώθηκε στις 11 Μαρτίου

Πέντε μέρες αργότερα ο Άντριους υπέγραψε νέο συμβόλαιο και μάλιστα στην ομάδα με την οποία πρωταγωνίστησε την περασμένη σεζόν. Επέστρεψε στην Προύσα της Τουρκίας για την Μπούρσασπορ. 

Βρίσκεται και πάλι λοιπόν, στην πόλη και στην ομάδα με την οποία την περσινή σεζόν είχε 14,1 πόντους 4,2 ασίστ και την οδήγησε μέχρι και τον τελικό του Eurocup. Εκεί όπου ηττήθηκε από την Βίρτους Μπολόνια. 

Η Equipe αποκαλύπτει: «Ο  Μάικ Τζέιμς ήταν μεθυσμένος μαζί με τον Ντουέιν Μπέικον στο Μονακό»
EUROLEAGUE

05:36 - 16.03.2023

Η Equipe αποκαλύπτει: «Ο Μάικ Τζέιμς ήταν μεθυσμένος μαζί με τον Ντουέιν Μπέικον στο Μονακό»

Σύμφωνα με την εφημερίδα «L'Equipe» η Μονακό τιμώρησε τον Μάικ Τζέιμς για την έξοδό του μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό (8/3), ενώ στην παρέα του αναφέρεται η παρουσία του… μεθυσμένου Ντουέιν Μπέικον.

Στην ίδια διοργάνωση και φέτος οι Τούρκοι προσπαθούν να προκριθούν στη φάση των «οκτώ» και υπάρχουν ελπίδες, ενώ η προσθήκη του Άντριους θεωρούν πως τις… αυξήσει. Προς το παρόν έχουν 7 νίκες σε 16 αγώνες. 

Αν και στο επίπεδο της Euroleague ο 29χρονος έδειξε πως δεν ήταν έτοιμος να ανταποκριθεί  και ουσιαστικά δεν βρήκε σχεδόν καμία στιγμή ρόλο στον Παναθηναϊκό, ελπίζει πως η καριέρα του θα επιστρέψει στα… φυσιολογικά της επίπεδα και σίγουρα η Μπούρσασπορ του έχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη από αυτήν που κέρδισε (ή δεν κέρδισε) με το τριφύλλι στο στήθος.