Ο Άρης πήγε στο ΑΣΕΑΔ για το Περιστέρι
i

©InTime

Ο Άρης πήγε στο ΑΣΕΑΔ για το Περιστέρι

Πάρης Τσελεπίδης • 17:48 - 28.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Στις πρώτες ημέρες του Απριλίου θα εκδικασθεί η προσφυγή από το ΑΣΕΑΔ της ΚΑΕ Άρης για την εκκένωση του γηπέδου στον αγώνα με το Περιστέρι.

Παρότι ο αθλητικός δικαστής ήταν ξεκάθαρος και χαρακτήρισε «αβάσιμη» την ένσταση του Άρη για το παιχνίδι με το Περιστέρι στο Αλεξάνδρειο, οι «κίτρινοι» δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια και προσέφυγαν στο ΑΣΕΑΔ.

Μπαρτζώκας: «Δεν ξεχνάμε πως χάσαμε στο πρώτο ματς από τη Βιλερμπάν»
EUROLEAGUE

14:12 - 28.03.2023

Μπαρτζώκας: «Δεν ξεχνάμε πως χάσαμε στο πρώτο ματς από τη Βιλερμπάν»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θυμίζει στους παίκτες του την ήττα του πρώτου γύρου στο Αστρομπάλ και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο ήρθε, βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία, αλλά η πρώτη θέση «δεν είναι κάτι που μας απασχολεί αυτή τη στιγμή».

Η διοίκηση του Άρη στην αγόρευση της στον αθλητικό δικαστή είχε υποστηρίξει πως ήταν λάθος η απόφαση της Βάσως Τσαρούχα να εκκενώσει το γήπεδο, αφού δεν είχαν υπάρξει πέντε προειδοποιήσεις, πριν φτάσουν στην εκκένωση του γηπέδου σύμφωνα με τους κανονισμούς.

Γι’ αυτό και παρά την απόρριψη της ένστασης από τον αθλητικό δικαστή επέμειναν και πλέον αναμένεται η εκδίκαση (την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου) από το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών, προκειμένου να κλείσει η υπόθεση.