Χωρίς Ντε Κολό και Νουά η Βιλερμπάν στο ΣΕΦ

Νάντο Ντε Κολό

i

Twitter / LDLC ASVEL

Χωρίς Ντε Κολό και Νουά η Βιλερμπάν στο ΣΕΦ

Sportal newsroom 16:26 - 28.03.2023 / Ανανεώθηκε: 16:33 - 28.03.2023

Με δύο σημαντικές απουσίες θα έρθει στην Ελλάδα η Βιλερμπάν αφού ντε Κολό και Νουά δεν θα είναι στην αποστολή της γαλλικής ομάδας για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τετάρτη 29/3 τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ για την 31η αγωνιστική της Euroleague και οι Γάλλοι κατεβαίνουν στο ΣΕΦ με σημαντικές απουσίες.

Η Βιλερμπάν έρχεται να βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό στην προσπάθειά του να τερματίσει στην πρώτη θέση της regular season της Euroleague, όμως δεν θα έχει μαζί της δύο από τους κορυφαίους παίκτες της!

Ο λόγος για τους Νάντο ντε Κολό και Αμινέ Νουά οι οποίοι δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή της γαλλικής ομάδας αφού αντιιμετω[πίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Οι δύο παίκτες έρχονται να προστεθούν στους Ρισασέ και Λοβέρν που είναι γνωστό ότι δεν θα αγωνιστούν, με τον δεύτερο να χάνει μάλιστα όλη τη σεζόν αφού έκανε εγχείρηση χιαστών.

Ολυμπιακός και Βιλερμπάν θα μονομαχήσουν την Τετάρτη 29/3 στο ΣΕΦ στις 21.00. Η Βιλερμπάν είναι στο 8-22, ενώ ο Ολυμπιακός μοιράζεται με την Ρεάλ Μαδρίτης την πρώτη θέση με ρεκόρ 21-9.

Tags: