Ο Άρης θέλει «να δηλώσει διαθεσιμότητα η Τσαρούχα», το φύλλο αγώνα γράφει ότι η ρέφερι δέχτηκε φτύσιμο στο πρόσωπο

Ο Άρης θέλει «να δηλώσει διαθεσιμότητα η Τσαρούχα», το φύλλο αγώνα γράφει ότι η ρέφερι δέχτηκε φτύσιμο στο πρόσωπο

Η εκκένωση του «Nick Galis Hall» στο παιχνίδι του Άρη με το Περιστέρι κατ' εντολή Βάσως Τσαρούχα έχει εκνευρίσει τους Θεσσαλονικείς που με ανακοίνωσή εκφράζονται σχετικά, την ώρα που το φύλλο αγώνα περιγράφει εκτός της νίκης του Περιστερίου και συγκεκριμένους τρόπους που επιτέθηκαν οι οπαδοί στη διαιτητή της αναμέτρησης.

Για να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση του Άρη με το Περιστέρι για την 17η αγωνιστική της Basket League χρειάστηκε να περάσουν τρεισήμισι ώρες. Η καθυστέρηση είχε να κάνει με τη συμπεριφορά των οπαδών των κιτρινόμαυρων και την απόφαση της ρέφερι της αναμέτρησης, Βάσως Τσαρουχά να εκκενωθεί το γήπεδο. 

Αυτό συνέβη επτά λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης, η λήξη της οποίας βρήκε νικητές τους παίκτες του Περιστερίου και τον Άρη απογοητευμένο και εκνευρισμένο από τον τρόπο που χειρίστηκε την κατάσταση η διεθνής Ελληνίδα διαιτητής. Στο φύλλο αγώνα πάντως, έχουν καταγραφεί ρίψεις αντικειμένων, ένας αναπτήρας που... προσγειώθηκε μπροστά στην Τσαρούχα και ένα φτύσιμο στο πρόσωπό της. 

Αλαλούμ στο Αλεξάνδρειο: Διακοπή πάνω από μια ώρα στο Άρης - Περιστέρι και επανέναρξη σε άδειο γήπεδο (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

23:26 - 05.03.2023

Αλαλούμ στο Αλεξάνδρειο: Διακοπή πάνω από μια ώρα στο Άρης - Περιστέρι και επανέναρξη σε άδειο γήπεδο (vid)

Οι διαιτητές του αγώνα Άρης - Περιστέρι αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια αφού είχαν προειδοποιήσει στο πρώτο ημίχρονο ότι θα διέκοπταν τον αγώνα για υβριστικά συνθήματα και στο 4ο δεκάλεπτο έπεσαν αντικείμενα στο παρκέ.

Από την πλευρά της πάντως, η ΚΑΕ Άρης εξέδωσε επιθετική ανακοίνωση προς το πρόσωπό της κυρίως για την απόφαση εκκένωσης του γηπέδου. Μάλιστα, ζητά από την ίδια να δηλώσει τη μη διαθεσιμότητα της από τους αγώνες της ομάδας. Αν μπορούσαν να ζητήσουν την εξαίρεσή της θα το έκανε, αλλά βάσει κανονισμών κάτι τέτοιο (πλέον) δεν ισχύει. 

«Η ομάδα μας έχει πέσει θύμα σφαγιαστικών διαιτησιών, όμως αυτό, όπως φαίνεται, δεν είναι αρκετό», ανέφερε η ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων», για να αναφερθεί σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και παραδείγματα, με επίκεντρο το ματς με το Περιστέρι και να καταλήξει, μεταξύ άλλων, πως «ο Άρης έπαιξε με πολλά αγωνιστικά προβλήματα, είχε και πάλι εναντίον του τα σφυρίγματα, ενώ έπρεπε να στερηθεί την παρουσία των φιλάθλων. Αυτή ήταν η απόφαση της κ. Τσαρούχα, χωρίς κανείς να αντιληφθεί το γιατί. Ούτε καν οι τηλεοπτικές κάμερες, στις οποίες καταφύγαμε προκειμένου να διαπιστώσουμε αν πράγματι συνέβησαν όσα αναγράφηκαν στο φύλλο αγώνα». Όπως και να έχει... «όσα έγιναν, συσπείρωσαν ακόμα περισσότερο τον οργανισμό μας. Κι αυτό θα φανεί στη συνέχεια. Θα είμαστε εδώ, μέχρι το μπάσκετ να γίνει όπως πρέπει, μέχρι να σπάσει το οποιοδήποτε απόστημα "φρενάρει" το αγαπημένο μας άθλημα».

Tags: