Ο Δημήτρης Ιτούδης συγχαίρει την Εθνική Νέων

Δημήτρης Ιτούδης

i

© Intime

Ο Δημήτρης Ιτούδης συγχαίρει την Εθνική Νέων

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:59 - 17.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:59 - 17.07.2023

Η Εθνική Νέων επικράτησε κόντρα στο Βέλγιο και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20. Ο Δημήτρης Ιτούδης έσπευσε να συγχαρεί αυτή την επιτυχία με ανάρτησή του μέσω των social media.

Η Εθνική Νέων κατέβηκε στο Πανευρωπαϊκό της Κρήτης ως αουτσάιντερ, όμως τα παλικαράκια του Κώστα Παπαδόπουλου, είχαν άλλη άποψη. αρχικά πέρασαν στην 8άδα, μετά στην τετράδα, λύγισαν από την πανίσχυρη Γαλλία, όμως κόντρα στο Βέλγιο έδειξαν την ψυχή τους και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο!

Ο Λευτέρης Μαντζούκας, ο Βαγγέλης Ζούγρης, ο Σωτήρης Οικονομόπουλος, ο Νίκος Πλώτας και τα υπόλοιπα παιδιά, επικράτησαν απέναντι στο Βέλγιο και έβαλαν ένα τέλος στην ανομβρία των τελευταίων ετών, καθώς το τελευταίο μετάλλιο που κατέκτησε η Ελλάδα ήταν το 2017, όταν και η παρέα του Χαραλαμπόπουλου, του Φλιώνη, του Σκουλίδα, του Λούντζη και των υπολοίπων παιδιών της σπουδαίας φουρνιάς, έφτασαν μέχρι το χρυσό μετάλλιο στην Κ20. 

Άπαντες στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ έσπευσαν συγχαρούν τον Κώστα Παπαδόπουλο και τα παλικάρια του για την μεγάλη αυτή επιτυχία.. Ένας εξ αυτών ήταν ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ανδρών, Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος με ανάρτησή του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, συνεχάρη την Εθνική Νέων. 

Ο προπονητής της χάλκινης Εθνικής Νέων, Κώστας Παπαδόπουλος, στο Sportal: «Από την πρώτη στιγμή πίστεψα στο μετάλλιο - Καμία ομάδα δεν δούλεψε πιο σκληρά από εμάς»
EUROBASKET

09:55 - 17.07.2023

Ο προπονητής της χάλκινης Εθνικής Νέων, Κώστας Παπαδόπουλος, στο Sportal: «Από την πρώτη στιγμή πίστεψα στο μετάλλιο - Καμία ομάδα δεν δούλεψε πιο σκληρά από εμάς»

Η Εθνική Νέων κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 και ο «αρχιτέκτονας» της επιτυχίας, Κώστας Παπαδόπουλος, μιλάει στο Sportal για την πίστη που υπήρχε εντός των τειχών για διάκριση, στέκεται στη σκληρή δουλειά και απαντάει στο πόσο ταλέντο υπάρχει στη χώρα.

«Συγχαρητηρια στην Εθνικη Ομαδα Νεων και στο τεχνικο επιτελειο για την μεγαλη επιτυχια της κατακτησης του χαλκινου μεταλιου στο Ευρώπαικο Πρωταθλημα Νεων», έγραψε ο Έλληνας προπονητής.