O... ερωτικός Τζόρνταν Πουλ με το φημισμένο ταλέντο του στο φλερτ, βρήκε κοπέλα!

Ice Spice

i

© photo by Raymond Hall / Getty Images / Ideal Images

O... ερωτικός Τζόρνταν Πουλ με το φημισμένο ταλέντο του στο φλερτ, βρήκε κοπέλα!

Sportal newsroom 11:50 - 13.03.2023 / Ανανεώθηκε: 14:37 - 13.03.2023

Η Νεοϋορκέζα ράπερ Ice Spice είναι η κοπέλα που έχει κλέψει την καρδιά του Τζόρνταν Πουλ. Δυο τρεις εμφανίσεις της στα court seats του γηπέδου ήταν αρκετές για να ρίξει τα δίχτυα του ο σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς

Εμφανίστηκε μία, εμφανίστηκε δύο, ε... την τρίτη φορά που η Ice Spice μπήκε στο γήπεδο των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς όλοι προσπαθούσαν να καταλάβουν τι ακριβώς την οδηγεί σε αυτή την επόμενη επιλογή για να περάσει το βράδυ της. 

Η 23χρονη ανερχόμενη ράπερ και το πιο hot όνομα αυτή τη στιγμή στη νεοϋορκέζικη σκηνή, δεν αγάπησε ξαφνικά το μπάσκετ. Οι φήμες λένε ότι αγάπησε ξαφνικά τον σούπερ σταρ της ομάδας, Τζόρνταν Πουλ

Βέβαια, ο 24χρονος σούτιγκ γκαρντ των Πολεμιστών είναι... επιρρεπής στον έρωτα. Ο ίδιος το παραδέχεται πως οι όμορφες κοπέλες είναι η μεγάλη του αδυναμία, ενώ και οι συμπαίκτες του τού κάνουν πλάκα. Υπάρχουν αρκετά στιγμιότυπα στα παιχνίδια του που εξαιτίας κάποιας λαμπερής παρουσίας ο Πουλ... φλεξάρει το παιχνίδι του. Επίσης, στα social media δεν διστάζει να στέλνει καρδούλες, ενώ το highlight με τη συνέντευξή του στην Μαλίκα Άντριους του ESPN έχει μείνει στην ιστορία. 

Στο εξής, όμως θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός, καθώς η Ice Spice δεν είναι από τις κοπέλες που αστειεύονται, ούτε από αυτές που συγχωρούν. Γεννημένη στο Μπρονξ από πατέρα νιγηριανής καταγωγής και πρώην ράπερ της underground σκηνής της Νέας Υόρκης πλέον είναι από τις πιο ανερχόμενες δυνάμεις της ραπ. To τελευταίο της σουξέ με τίτλο «in ha mood» μέσα σε ένα μήνα κυκλοφορίας στο youtube έχει 14 εκατομμύρια views.