Πόρτις σε Γιάννη: «Δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις, αλλά σου υπόσχομαι ένα πράγμα»

Γιάννης Αντετοκούνμπο, Μπόμπι Πόρτις

i

photo by Stacy Revere / Getty Images / Ideal Images

Πόρτις σε Γιάννη: «Δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις, αλλά σου υπόσχομαι ένα πράγμα»

Γιώργος Γαβριλάκης 09:23 - 13.03.2023 / Ανανεώθηκε: 09:56 - 13.03.2023

Ο Μπόμπι Πόρτις θυμήθηκε την πρώτη του τηλεφωνική επαφή με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, όταν υποσχέθηκε στον σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς πως αυτός θα τον βοηθήσει να πάρει το πρωτάθλημα. Την υπόσχεσή του την κράτησε!

Οταν ο Τζέι Τζέι Ρέντικ, το 2021, αποφάσισε να σταματήσει την καριέρα του στο ΝΒΑ μετά από 15 χρόνια και 12,028 πόντους, για να γεμίσει τον χρόνο του ασχολήθηκε με την ανάλυση των αγώνων και των καταστάσεων του «μαγικού πλανήτη», μέσω ενός podcast. Πλέον, ο online εκπομπή του με τίτλο «The Old Man and the Three» είναι από τις πιο δημοφιλής στις ΗΠΑ. Μάλιστα, τις μέρες που έχει καλεσμένο κάποιον νυν ή πρώην παίκτη του ΝΒΑ οι ιστορίες που δημιουργούνται και αποκαλύπτονται είναι πολλές.

Ένας από τους τελευταίους καλεσμένους του ήταν ο Μπόμπι Πόρτις, συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς, ο οποίος μίλησε για την πορεία του στο πρωτάθλημα, για τη μπουνιά στον Νίκολα Μίροτιτς τον καιρό που ήταν συμπαίκτες στους Σικάγο Μπουλς, αλλά κυρίως αναφέρθηκε στην πρώτη επαφή που είχε με τον Greek Freak

«Είπα στον ατζέντη μου. "Βρες το τηλέφωνο του Αντετοκούνμπο!"», θυμήθηκε ο 27χρονος φόργουορντ. Είχε ήδη αποφασίσει να αποδεχτεί την πρόταση των Ελαφιών και αναφερόταν στο καλοκαίρι του 2020. «Τον πήρα αμέσως τηλέφωνο και του είπα "Φίλε! Δεν με ξέρεις δεν σε ξέρω, αλλά σου υπόσχομαι ότι θα σε βοηθήσω να πάρει το πρωτάθλημα"», αφηγήθηκε και το εντυπωσιακό είναι ότι... «δεν είμαι σίγουρος αν με πίστεψε εκείνη τη στιγμή, αλλά μερικούς μήνες αργότερα είμασταν πρωταθλητές. Και αυτό είναι ένα από τα πιο τρελά πράγματα που μου έχουν συμβεί». 

Ο Μπόμπι Πόρτις, έχει καθιερωθεί από την πρώτη του χρονιά στο Μιλγουόκι ως ένας από τους πιο κομβικούς παίκτες των Μπακς και ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Φέτος, έχει 14 πόντους και 9,7 ριμπάουντ και ονειρεύεται να επαναλάβει την κατάκτηση του δακτυλιδιού!